Jump to content

Vazna obavijest korisnicima


Ane

Preporučene objave

Postovani posjetitelji foruma o pravima branitelja,

 

unazad nekoliko dana ucestale su rasprave o temama koje, iako aktualne, atraktivne i kontraverzne, nisu pravnog karaktera te nemaju veze s vizijom i ciljevima ovog portala. U istima se vrlo cesto, pa i nakon nekoliko upozorenja urednika i moderatora foruma, krse pravila foruma portala Legalis.hr, kao i Ustav i zakoni RH. Objave takvog oblika nisu dobrodosle niti dopustene na ovom portalu, te iziskuju nepotrebano i cesto interveniranje osoblja foruma u gotovo svakoj drugoj objavljenoj temi sto apsolutno odudara do stila moderiranja i netikete koju pokusavamo prakticirati.

 

Toleriramo razmjenu misljenja i raspravu do krajnjih granica, te poticemo slobodu misljenja. Legalis je uvijek dopusato razlicite stavove i argumentirane rasprave. No, rasprave u forumu Prava branitelja su dovedene do apsurda i vise slice birtaskim svadjama tipa dje si se ti rodjo borio nego raspravama o PRAVU i pravima.

 

Buduci da je ovo bio i ostaje iskljucivo pravni portal, a ne braniteljski portal (svidjalo se to vama ili ne) i dalje za sve korisnike vrijede ista objavljena pravila foruma pa budite slobodni informirati se o njima.

 

Ukratko, nema vrijedjanja i vikanja na one koji misle drugacije od vas ili cak od vecine, nema nikakvih objava koje pozivaju na mrznju iz bilo koje osnove i nema pozivanja na krsenje pozitivnog zakonodavstva ove drzave. Osobito necemo blagonaklono gledati na objave forumasa koji si uzimaju za pravo zahtjevati da se druge forumase iskljuci iz foruma jer imaju suprotno misljenje ili su druge nacionalnosti.

 

Isto tako, ovo nije forum koji je kompetentan i educiran u rjesavanju ozbiljnih ili simuliranih psiho-somatskih oboljenja pa osoblje portala nema niti najmanju namjeru preuzeti na sebe odgovornost za bilo kakve ozbiljne zdravstvene i ine probleme koje posjetitelji mogu zadobiti radi nestrucnih uputa ili savjeta napisanih na ovom portalu. Nikakva rasprava o bolestima, medikamentima i medicinskim tretmanima nije dobrodosla jer su to preozbiljne stvari da bi o njima pisali pravnici ili laici bilo koje druge profesije. Molimo vas da za zdravstvene probleme potrazite strucnu medicinsku pomoc.

 

Povijesno-politicke raprave nisu jos dobile svoj podforum pa vas molimo da se i od njih suzdrzite.

 

Vasa pitanja iz podrucja prava rado cemo ovdje objatii i dalje, a budite ljubazni pa se suzdrzite od medicinsko, farmaceutskih i politickih rasprava jer smo na njih alergicni. Do sada smo ih selili u caffe a uskoro cemo ih jednostavno brisati.

 

Molim vas da u suradnji s strucnim osobama medicinske struke pokusate organizirati neki specijalizirani portal za podrsku oboljelima od ptsp. Mi nismo educirani za tako sto i vizija ovog portala je sasvim drugacija.

 

Ovaj portal je nasa kuca. Ocekujemo da se pridrzavate kucnog reda, kao sto bi se i mi u vasem domu pridrzavali vaseg.

 

Hvala na razumjievanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija