Jump to content

forum PTSP


esad

Preporučene objave

otvorena je nova web stranica udruga branitelja oboljelih od ptsp-a na adresi:

http://www.uhbl-ptsp.com/#

stranicu vam neću posebno opisivat, najbolje da sami pogledate. s obzirom da je tek objavljena nema veliki sadržaj ali s druge strane ima izvanredan forum koji kad ga posjetite sigurno nećete napuštati.

forum nije otvoren samo za oboljele od ptsp-a nego i za sve istinske branitelje.

posjetom i korištenjem te stranice napravit će se i više prostora u našem forumu na legalisu a s obzirom da je legalis prije svega pravni forum trebali bi ga koristiti za kratka pitanja i odgovore

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pljuje po svemo što sliči na crveno-bijela polja

 

a na crveno-bijela polja po vidjenom najvise lice stanovi, mirovine, dionice, povlastice itd... jer se niceg drugog nismo ni dotakli, zar ne?

 

hajde budite dobri pa uredjivacku politiku tog foruma raspravljajte na tom, a ne na ovom forumu iritirate i kao sto se vidi iz quotanog - namjerno provocirate (pa poslije placete)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zavisi s koje strane gledaš, gledaš li s lijeve ili desne strane crveno bijela polja !

 

zavisi da li pokusavas oostvariti pravo na gore navedeno: ako pokusavas, svatko tko primijeti nelogicnosti ili nezakonitosti je automatski i neprijatelj drzave, cetnik, antikrist itd, itd.

 

model ponasanja i prateca "hrvatska" galama je vise nego ocigledana i vise puta demonstrirana, o tome ne trebamo raspravljati jer smo sve vidjeli, ali potpuno je nejasno zasto koristite resurse ovog foruma da raspravljate o sasvim drugom forumu?

 

postali ste link, znate gdje je forum sa uredjivackom politikom kakva vam odgovara, sto radite ovdje sa ovakvim offtopicom, zasto moderator ne brise evidentne provokacije i uvrede i niste li vi bolesni i radno nesposobni pa otkud vam energije da provocirate? sto mislite da umjesto provociranja probate nesto raditi za - placu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

esad

 

forum PTSP

 

opet osvježavam ovu temu jer je xsara bila prisiljena upotrijebiti katanac.

 

dakle ovo se odnosi na nove posjetioce a i neki stari neka se podsjete:

zahvaljujući administratorima legalisa na ovom pravnom forumu otvorena je sekcija za branitelje koja je najpopularnija na našem webu gdje se branitelji mogu naći u ostvarivanju svojih prava.

kako je ovo pravni forum koji je zamišljen za postavljanje pitanja i odgovora, onda bi se tog pravila trebalo i pridržavati.

dakle ovaj forum ne bi trebali opterečivati sa postovima koji nemaju znak pitanja i nisu vezani za prava branitelja.

shodno tome otvoren je još jedan forum na web stranici http://www.uhbl-ptsp.com/# koji je koristan za sve branitelje a njegove prednosti i sadržaje neću nabrajati nego braniteljima ostavljam da ga posjete i sami izvuku zaključak.

isto tako ja sam objavio svoju web adresu na kojoj se mogu pronaći na jednom mjestu zakoni i pravilnici. ne upučujem nikoga da mijenja forum jer ta dva foruma rade u nekoj vrsti simbiozi. uvjerite se sami

još jednom zamoljavam sve branitelje da se pridržavaju pravilnika ovog foruma jer smo ovdje dobro primljeni gosti.

 

8:36 9/2/2007

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija