Jump to content

upomoć


anonimno

Preporučene objave

Vozač sam motocikla i imam gadan problem, jer ide ljeto, a bojim se da ne ostanem bez vozačke dozvole. Pomozite mi sa savjetom. Prošlo ljeto sam imao malu nezgodu, na raskrižju sam mimoilazio vozilo koje je neočekivano skrenulo u ljevo a žmigavac je upalio tek kada je već bio započeo tu radnju. U nezgodi nije bilo materijalne štete osim mog dobrog nagnječenja noge od pada motora na mene. Terete me za pretjecanje preko pune crte- Šta mi je činiti, dao sam svoj iskaz. Kakvu kaznu mogu očekivati a pomognite mi kako da se pametno iz ovog izvučem. S.O.S.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u 8 mjesecu prošlog ljeta, neki dan sam dao svoj iskaz pred prekršajnim sucem nisam dobio rješenje još jer i suprotna strana poriče svoju odgovornost kao i ja, ne razumijem kako će postupak dalje teći i kako se mogu na najbolji način braniti do sada nikada nisam bio prekršajno osuđivan. Sada trenutno očekujem poziv od drugog prekršajnog suda zbog promjene stvarne ili mjesne nadležnosti nisam načisto koje točno, hvala vam.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Znači da ste već ispitani i sada je na sudu da donese odluku...

Pitanje je još i što će napraviti sud koji predmet dobije u rad i koliko vremena će njemu onda trebati da završi postupak.

To može i potrajati, a onda imate mogućnost ulaganja pravnog lijeka na takvu odluku ukoliko bude po Vas nepovoljna.

Zastara će u svakom slučaju nastupiti u 8 mjesecu 2006., pa postoji velika mogućnost da predmet po žalbi na Visokom Prekršajnom sudu dođe u zastaru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija