Jump to content

09.10.2005 - Pročitati molim !


pimpo215

Preporučene objave

Poštovanje svima,

 

09.10.2005 godine imao sam nesreću stajati na autobusnoj stanici i čekati autobus i vidjeti sudar dvaju automobila. I tako, jedan od njih je nakon sudara izgubio kontrolu i lagano me udario i zakucao u ogradu.

 

Sad nakon godinu i nesto sitno stanje je ovakvo...Idem uskoro na vjestacenje, imam odvjetnika , osiguranje je Jadransko ( majko mila), iza sebe imam 4 operacije i idem na 5.

 

Ako netko ima neke informacije gdje se mogu naci te tablice po kojima oni racunaju odstetu ili po mojem popisu eventualno odrediti koliko bi se love moglo dobiti jer moj odvjetnik bas i ne prica puno a mene zanima, mislim neka okvirna cifra da se znam ravnat ( dokumentacija postoji)i:

 

1.trzajna ozljeda vrata

2.razderotina na celu u duzini 10 cm + potres mozga + nenormalne glavobolje tijekom promjene vremena ili prilikom napora

3. natucen lakat

4. 4 operacije lijevog koljena i 5 u planu ( plastica prednje i straznje krizne sveze, coll.ligament dotegnut, presaden komad iz desnog koljena za izradu zadnje krizne sveze, tri reza u duzini 10 cm )

5. fractura V MTT kosti desnog stopala+ slomljen mali prst i jos jedan na vise mjesta

6. ptsp dijagnosticiran u svezi prometa, sad je bolje

7. 2 puta toplice po 21 dan te hrpa terapija u bolnici.

8. i mnogo toga, od benzina za prijevoz do bolnice na terapije, do tude pomoci dugo vremena i hoda sa stakama do 11.09.2006. , skijao sam sada vise necu moci, hodam sa ortozom cijelo vrijeme jer jos uvijek koljeno ima lufta prema unutra.

 

Nije bilo lako uopce, u bolnici gledat idiota koji je skrivio prometnu da te ni ne pita kako si a zna da si ti ta osoba, pa ga vidis opet u toplicama pa opet isto. I nije da mi je previse do novca, meni ne moze nista novac vratiti dva mjeseca sa obje noge u gipsu do kuka, bolove i sve one anestezije, infuzije i lezanja bez pomicanja, normalan odlazak na wc, netusiranje i sav strah koji trpim dok se vozim sa njim u autobusu jer je vozac ZET-a. Sad imam prvo rociste u procesu protiv njega kao krivca za prometnu nezgodu, idem kao svjedok i strah me jer covjek nije normalan.

Al uz sve to, dobro bi dosao neki novcic bar kao dusevni mir. Neznam, molim savjet koliko je isplatljivo ici u privatnu tuzbu protiv njega, koliko bi to bio dobar potez?? Stvarno molim pomoc i savjete jer mi se odvjetnik cini kao mrtvo puhalo sto se tice nekog zblizavanja a i da sam sam upoznat sto mogu ocekivati i na sto sve imam pravo.

 

Eto, hvala Vam svima unaprijed što ste izdvojili vremena da najprije pročitate ovo sve pa i možda odgovorili.

 

Saša

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neznam, molim savjet koliko je isplatljivo ici u privatnu tuzbu protiv njega, koliko bi to bio dobar potez??

 

ha cuj, ti prvenstveno ne tuzis njega vec osiguranje... naime on, ako nije bio pod utjecajem alkohola, imao urednu vozacku i osiguran automobil, ne placa nista (eventualno ako steta probije osiguranu svotu, medjutim po ovome sto si opisao nema ni govora da bi se to dogodilo)

 

a kao svjedok u kaznenom postupku se moras pojaviti i reci sto i kako je bilo... iako, niti tamo nema veze tko i kako je bio kriv, tebe kao trecu osobu i u vezi tvojih prava to ne treba zanimati, odstetu ostvarujes svakako, sa police bilo kojeg vozila koje je involvirano, pa se onda kasnije osig. kuce prebijaju...

 

okvirnu odstetu ti je jako tesko reci, ima tu svega i svacega... treba pametno postaviti odstetni zahtjev, odvjetnik ti treba svakako i to dobar.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija