Jump to content

Vještačenje nakon šest mjeseci!


anonimno

Preporučene objave

Idući mjesec moram ponovno na vještaćenje u mirovinsko i zanima me dali me mogu poslati u mirovinu ili na posao!Radim kod privatnika i ova druga opcija bi me uništila!Od 2005 imam neprekidno lijećenje PTSP i kićma te godine mi je u dubravi ocijenjeno manje od 20% ali je oboljenje iz rata trajno,prva lijećenja za ptsp je 98-99 poslije toga neredovito.To sam prihvatio i nisam se žalio tako da mogu ponovno ove godine u devetom mjesecu pokrenut postupak

što ću i učinit samo me ove komisije ubijaju i još više me traumatiziraju.Prošle godine imam jedno ležanje i dva dnevnobolnička lijećenja i naravno svaki mjesec kontrole kod psihijatra u centru za psihotraume u Rijeci.Dragovoljac sam imam 19 godina staža bez rata sa ratom oko 24 godine 40 godina starosti i sada me najviše mući gore navedeno šta da oćekujem liječenje još traje znam da za kićmu neću dobit za rat moram obavit magnetnu a to je možda za godinu tamo me uputio neuro-kirurg.Utješite me! :-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovima na mirovinskom ti je najvažnije koliko imaš liječenja ( bolničkih + dnevnih bolnica ), koliko se dugo liječiš ( sveukupno ), koju školu imaš i ostalo što si naveo i sam ( ratni put i drugo ).

 

Pazi, oni te mogu poslsti u mirovinu mogu te polsati na profesionalnu rehabilitaciju ili dalje raditi,

 

Kod njih ti je sve moguće a puno zavisi o tvojoj sveukupnoj dokumentaciji.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da bi trebao podnijeti novi zahtjev za odredjivanje HRVI temeljem pogorsanja stanja za kicmu - na to imas pravo. Pozitivno u svemu je to sto si 40 godina, pa si blizu one granice kad vise ne znaju sto bi s tobom. I svakako odi na bolovanje, nemoj ici na komisije iz radnog odnosa - bolovanje od sada pa zauvijek......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za kičmu nisam nikad podnio zahtjev prije ,a ova tuka u općini mi kaže da nemam pravo ništa drugo osim ptsp,a za to mogu u rujnu i moram na civilne komisije radi produljenja to je svaki mjesec i u međuvramenu friške nalaze što uvjek imam što od psihijatrice iz Ogulina jer sam tu ,a drugo je iz PTSP centra u Rijeci jer kod njih se lijećim kao što sam naveo od98

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prema svemu ovom što si naveo mislim da si spreman za mirovinu, ali ovaj put nemoj ništa zaboraviti. obavezno iskopiraj liječnički karton i svu dokumentaciju u njemu. to sve mora ti doc ovjerti .uz liječničku dokumentaciju obavezna potvrda da si dragovoljac i eventualno ako si bio u specijalnoj policiji. s obzirom na godine, vjerovatno je da dobiješ mirovinu ali nemoj od mirovinskog čekati naklonost jer će ti dati najniže što mogu a o tome ti neču dalje pisati jer će do tada puno proći ali će legalis i http://www.uhbl-ptsp.com još uvijek biti tu pa se javi, normalno možeš se javiti i ranije ako bude nekakvih problema.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

evo napravih svoj nick jer se nevolim skrivat pod anonimno nisam bio u policiji nego u 143 brigadi Ogulin od 30.6. 91 do 11.1-96 kraći prekidi kad su bile demobilizacije ukupno 49 mjeseci sve 1 crta to mi piše i u ratnom putu.

Esade fala što mi napisa da kopiram liječnićki karton jer sam zaboravio da ga dignem ovo drugo imam spremno.

Eto zašto je ovaj forum prva liga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

je napisao:

Zadnji put mi je vještak rekao da mi doktorica nije navela da sam na vještaćenju zbog domovinskog rata pa da mu sljedeći put donesem ono rješenje koje imam potvrdu o sudjelovanju u D.R. i ostale nalaze i vidimo se za šest mjeseci, a to je idući mjesec.

 

E pa to ti je to. Sada bi trebalo biti drugačije. Mislim kakva je to doktorica koja ne zna razlog zašto te šalje na vještačenje, pa to je najbitnije za navesti, uz naravno sve ove navedene potvrde i ratni put.

 

U savkom slućaju srteno !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moguče je , ali ja mislim da te ovi sa mirovinskog vještaci šalju na rehabilitaciju pa kada prođeš rehabilitaciju i ako nema pomoći , odnosno stanje se pogorša ili sama rehabilitacija je uopće bez uspjeha, moguče je da te vještaci pošalju u mirovinu ( nakon otprilike 6 mjeseci do godine dana rehabiliotacije ).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija