Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

Podizanje novca s tekućeg računa

Preporučene objave

Muž mi radi u banci i ima punomoć na moj tekući račun unatoč činjenici da nema karticu sam sebi isplaćuje novce na šalteru, da li to smije radite jer smatram da sam sebi ne smije isplaćivati novac te se nesmije potpisivati na istoj isplatnici i kao korisnik i kao djelatnik banke. Zanima me koji zakon govori o tome i što da učinim?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

pročitajte punomoć, pa onda reagirajte. milsim da sve dok ima punomoć, koja nije poništena (a kartica uništena), on može sebi isplaćivati novac budući radi u banci. sve vam piše na punomoći. a i pravilnik banke valjda nešto govori o tome. u svakom slučaju meni je čudno to vaše pitanje. vi se brinete da ne bi nadrapao u banci ili mu ne želite dozvoljavati da diže vaš novac? ako imate svoje razloge, svakako ukinite punomoć, to je vaše pravo i on to ne mora saznati. naravno, saznat će kad pokuša dići lovu. :-D

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×