Jump to content

Žalba


anonimno

Preporučene objave

e ovo je prvi ovakav post da se netko žali na mišljenje županijskog vještaka. u praksi se pokazalo da viši vještaci uglavnom pobijaju mišljenja županijskih vještaka u smislu da smanjuju postotak koji oni daju. s obzirom da si se žalio na rješenje županijskog vještaka pretpostavljam da imaš dobre argumente u svojoj dokumentaciji, budi siguran da će viši vještak donijeti rješenje pozitivno i u tvoju korist. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Po ovome što si napisao vidljivo je da ti prvostupanjski vještak nije odredio mirovinu već ti je odredio nastavak liječenja, jer inače da ti je odredio mirovinu uopće od njega ne bi dobio nikakvo rješenje, već on svoje mišljenje po sili zakona odmah šalje na drugostupanjsko povjerenstvo na reviziju, a rješenje onda dobiješ s njihovim mišljenjem koje oni potvrde ili ne. Ispravi me ako nije tako kako sam napisao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hmm, kako je ono Zelenaberetka napisao, citiram:

"Vrana vrani ne kopa oči".

 

Ako Vam bude nepovoljno rješena žalba onda nastavite sa liječenjem. Ishodujte barem jednu dnevnu bolnicu, nastavite sa terapijama i za 6 mjeseci obavite psihološko testiranje i nakon toga ako Vam bude u liječničkoj dokumentaciji evidentirano pogoršanje zdravlja možete opet podnijeti zahtjev za vještačenje.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija