Jump to content

valentinovo


zvrka

Preporučene objave

eto mene romantičarke, da podsjetim dobre ljude da je danas valentinovo. mnogi već znaju, mnogi se skrivaju, a mnogi kao moj muž, koji ne zna ni koji je dan, a niti datum, skrivaju na poslu. eto, znam da je to sve danas iskomercijalizirano, ali mi ponekad to paše.......... a ponekad mi se zapravo čini da se samo čeka rođendan, božić, nova godina da se nekomu kaže kako mu je stalo kao i onog prvog dana, kad je shvatio da me voli. pa, između ostalog i današnji dan je takav........ ja živim za dan kad će netko (taj moj stalnospominjani muž) i bez nekog posebnog datuma, bez nekog posebnog dana i obljetnice reći "zvjezdana, ti si žena mog života" (tako jadno zvuči, da sam se i sama sebi nasmijala, naravno i njemu bih se smijala u facu, jer kad se neke stvari izgovore, zvuče tako obično........ volim prešutne, a opet istinite i lijepe poglede prepune divljenja), "i svaka ti čast jer me trpiš, a mene trpjeti je zaista katkad veoma teško i zaslužuješ bolje, al opet imaš mene......." i nakon toga slijedi opet ista rutina, uzimanje zdravo za gotovo, uvijek daj-daj-daj, a nikad ništa ne dobijaš, osim dječjeg smijeha, zahvalnosti i riječi "mama ti si dobra prema meni", a sve to vrijedi više od ičega na ovom jadnom i turobnom svijetu.........ali kad se vratim na posao, vidjet će on mene.......... :jumping:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zvjezdana,

nisam bas pobornik americkih praznika ali procitavsi ovo palo mi na pamet.... daj napisi muzev mail da mu posaljemo link na ovaj post! :-D

 

Ako ti ne upali sve ovo danas, eto ubrzo medjunarodnog dana zena i prilike za popravni.

 

Tjesi se da ti sad s djetetom 100 puta vise sad uzivas nego on na poslu. :wavey:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ovisno koliko ste u braku razumljivo je da ste Vi i Vaš muž malo manje izkemijani nego kada ste bili mlađi pa je to Valentinovo više značilo zbog sasvim drugih okolnosti i mladosti. Što godine više prolaze vi se vjerojatno jednako volite, iako to manje pokazujete i mislim da je to razumljivo. Kada Vaš muž prijeđe otprile 60-tu onda mu samo radi nagon, ali ne i pogon.

 

Na Valentinovo je u Sarajevu otprilike ovako:

 

Mujo i Fata šetaju gradom i prođu pored jedne ćevabdžinice!

- Oh, Mujo kako fino miriše! - zavapi Fata.

A Mujo onako kavalirski:

- Hoćeš da prođemo još jednom?

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da sjetio se. haha. samo kakve li koristi od toga. zezam se. danas sam bolje volje. kaže nije imao vremena kupit mi nešto. (a svekar me zeza da mi barem kupi čokoladu, koju ja ionako ne jedem). ma već će on to nečim namiriti. ja ću u šoping i sve što trebam jest njegova kartica. peglat ću je do besvijesti. haha. naravno, pričekat ćemo i 08. 03. jer tko zna? možda me iznenadi! naime, sinoć mi je rekao (nešto što sam možda i priželjkivala), da mi se divi kako ja to sve izguram sa djecom, jer se redovito izmjenjuju s bolestima i temperaturama, a o sebi da i ne govori. pa, mislim si dobro, barem priznao, iako ja baš od priznanja nemam ništa. jedino me nekad razveseli da možda katkad razumije zašto sam nabrijana kad dođe doma, a ja s kuhačom mašem okolo.

 

joj, morala sam upravo prestat peći palačinke, da mogu pisati.

 

moram samo odgovoriti mrljavcu, ja i moj "nesretnik" u braku smo tek četiri godine. iako smo imali puno uspona i padova, iako dijelimo mnoge stvari o kojima ne bih pričala i koje smo skupa prebrodili, zaista nekad očekujem, možda previše, da nam bude kao prvi puta. nekima je glupo. nekima smiješno, što ću, takva sam! sentimentalna i glupa, rekla bi moja prijateljica, a opet mislim da bez obzira što imamo dvoje djece, i što njima posvećujem mnogo pažnje, i što sam katkad umorna da zaspim sjedećki, imam vremena i za njega i mislim da nikad ne trebamo zaboraviti da smo prije djece bili samo nas dvoje i da moramo održavati naš život, naš brak, jer nije to samo ono "oženio sam se, udala sam se, tu su djeca i bok pero". kod mene to ne ide tako. ali, dobro. nemam puno staža braka i ne znam što me čeka. al zasad ovako razmišljam i te me sitnice, kao dan kad smo se upoznali, prvi put poljubili, (uh zvučim kao srednjoškolka, hahaha), prohodali, zaručili.........drže na životu, održavaju ljubav, koju nije uvijek moguće izjaviti i prezentirati onako kako bi druga strana htjela. i svaki put kad pogledam naše slike, našu djecu, sjetim se zašto postojim i zašto ga toliko volim....... čovječe, ovo je autorsko djelo. šic, nemojte me kopirati. ajd, idem peći dalje palačinke......... svi ste pozvani, a punjenje za njih si sammi donesite.........pozdrav :jumping:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U depri sam, imam osjećaj da su svuda oko mene zaljubljeni parovi, svi se nešto maze i cmakaju

 

mislim to nije fer prema onima koji smo solo :(

 

Jucer sam u svojim stremljenjima ka romantičnom razvoju zbivanja u mom životu dosegla dno dna.

 

Ulogirala sam se na iskricu i ispunila cijeli onaj obrazac za match... nakon pola sata detaljiziranja karakteristika koje bi moj potencijalni darling trebao imati, prepuna išćekivanja kliknula sam na traži i ispalo je : NIJEDAN KANDIDAT NIJE PRONAĐEN.

 

A ima ulogiranih muških oko 13000.

 

Sad krivim sebe za sve :-?

 

Eto, barem da utješim neke od vas koji ne guguću na Valentinovo... ima i gorih od Vas.

:cool2: :cool2:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nemate razloga za depresiju, niti sebe kriviti što nitko nije odgovarao vašim kriterijima. bez obzira što mnogi, a između ostalih i ja, imamo ili bračnog druga nešto slično, i mi imamo takvih dana, ali i drugačijih problema........a ponekad vjerujem, da i drugi kao i ja požale što su se vezali......svi mi imamo probleme, samo jedni su možda za vas mali, a nama se čine teški.........znate za onu staru: "ne sudi o nekome, dok ne prohodaš u njegovim cipelama par kilometara". u svakom slučaju uživajte u životu, negdje vas već netko čeka, rođen samo za vas........ali treba i to znati dočekati i prepoznati. sretno i isplivajte s toga dna, na lijepu divnu površinu......... :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

patsy je napisao:

... detaljiziranja karakteristika koje bi moj potencijalni darling trebao imati, prepuna išćekivanja kliknula sam na traži i ispalo je : NIJEDAN KANDIDAT NIJE PRONAĐEN.

 

to ti je zato sto tamo nitko nema u karakteristikama osobine stvarnih muskih, sve su ti to muzjak do muzjaka, sa nadnaravnim sposobnostima i fizickim osobinama da ti pamet stane...

eh, nije ni cudo sto nisi dobila niti jednog koji bi odgovarao...

 

dakle, curo draga, glavu gore :-)

ti si skroz ispravna i normalna, a na iskrici takve/ravne sebi, bas i neces naci...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija