Jump to content

odvjetnik i pdv


zvrka

Preporučene objave

danas mi dođe tip s pričom, kako ga jedan odvjetnik zastupa u radnom sporu, te mu je za predavanje i valjda pisanje i sastavljanje podneska sudu zaračunao iznos od 500,00 kn. kao rekao mu je da je to cijena samo za njega. naravno, ovaj se poveselio.......... međutim, vrag mu nije dao mira pa je zatražio račun za to.odvjetnik mu odgovori da ako bi mu izdao račun onda bi on morao platiti pdv, a to bi značilo da mu on, kao stranka u postupku, mora dati više od 500,00 kn!!!!!! dobro, sad mi recite nije li to varanje države? znam da ova država baš i nije krasna, divna, bajna, ali zaslužuje li ovaj odvjetnik prijavu komori??????? :-o:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mogla bih ovo komentirati, ali nije pravo mjesto za to....... usput, ja sam zvrka, ženska osoba. :-D

živim na ovim prostorima i ne kompliciram si život i ne varam državu, čak što više, radim za nju. živim mirno i spokojno, al me nepravda smeta. na nekom drugom mjestu, napisala bih više. pozodrav :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zvrka onda prijavi vecinu privatnika jer svi vole da se ne napise racun za obavljene usluge.

ova drzava ionako ide kvragu obzirom da je korupcija najveca upravo u drzavnom aparatu.

pogledaj samo ministra kako je izbjegao cak politicku osudu i sad svi tvrde da je nevin i cist, a brodosplitu nedostaje nekoliko miliona eura.

zasto kao drzavni sluzbenik ne kritiziras i takve stvare nego se bavis minornim problemima kakvi postoje desetljecima i postojati ce sve dok nam predsjednici vlade ne prijavljuju visemilionsku imovinu u svoje imovinske kartice praveci se da ne znaju sto je zakonodavac htio reci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

koristi i da kritiziram sve što ste nabrojali. ja sama ne mogu ništa promijeniti. kad bi bilo više poštenih ljudi, kad bi političari prestali "mijenjati satove" uz svako odijelo koje nose, država bi nam bila bolja......... ne kaže se uzalud vlast - slast. meni je država poslodavac, i kad bih štogod možda i pokrenula, mogla bih uzeti radnu knjižicu i bye-bye, a znamo kakva su vremena. što ću? priklanjam se većini, ali nisam kao većina. živim kako živim i kao što sam rekla mirno spavam. jedino me tješi da smo pred bogom svi jednaki, i da "će lakše deva kroz iglene uši, nego bogataš u kraljevstvo božje"......... što im to sve znači kad će jednom kao i svi mi drugi leći pod crnu zemlju, sa jednim odijelom, jednim satom (?), cipelama........... sve nas to čeka, prema tome nemojte se obrušavati na mene, tješite se da se sve plaća i sve vraća......... eto vam primjer račana......... nije njegova bolest bez razloga....... :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zvrka je napisao:

eto vam primjer račana......... nije njegova bolest bez razloga....... :-D

 

užasno glup i vrlo ružan primjer. i još smajli na kraju!

 

raka su imali i tuđman i šušak, ali i moj pok. otac koji je bio običan, ali ne i mali (ljudski) čovjek. znači da je i on valjda s razlogom umirao od karcinoma.

 

stvarno ružno od vas. možete se sramiti. :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zvrkice, pogriješila si, priznaj. ne možeš tako sve i da to misliš. Vidiš, meni je žao i Račana i svakog čovjeka u toj situaciji, a Račan mi kao polotičar nije baš drag(kao ni većina ostalih). :thumbsdown:

Takvi smo mi u Hrvatskoj. Mala i nikakva socijalna i državna svijest. U Švedskoj bi se prije Šved ubio nego porez ne platio, ali zna i zašto ga plaća. U nas će se vazda muljati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

čitam inače tvoje postove, i ostavila si na mene dojam simpatične i drage osobe.

 

ali ovo...stvarno ti nije trebalo. neprimjereno je, neukusno, a ponešto govori i o tebi kao osobi.

 

svaki sljedeći put kad vidim zvrkin post, ma kakav god isti bio, i ispred zvrke i ispred posta, stajat će veliki i neizbrisivi minus.

 

:thumbsdown:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

desi da bubne nešto i ostane živ, i ne smatram da mi je to isprika .......... moje je izlaganje imalo poantu, koju sam samo ja vidjela........... a htjela sam reći da nismo gospodari sudbine...........i ponovno sam pročitala svoj post i ne znam kako se u to sve upleo naš političar. (ne želim da ovo ispadne "pljuvanje pa lizanje")......... uvijek se pokušavam držati one izreke "prosutu rižu možeš pokupiti ali izgovorene riječi ne možeš vratiti". ne mogu vratiti vrijeme, a niti mi je namjera bila nekoga uvrijediti jer znam za sebe da nisam zlobna. nije mi bila namjera povrijedit ikoga :cry: .........radim i griješim. to mi je jedina utjeha. i danas sam nekomu pomogla svojim znanjem i to me tješi da imam što dati, a ovu pogrešku zapamtit i naučiti nešto iz nje. ..........i pokušavam ovo zaboravit što sam napisala gore. nisam ja tu da sudim nekomu za bilo što i bilo je zaista neumjesan i nimalo lijep završetak onog posta.......... :oops: :sad: :cry:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A šta ti mene prozivaš... ako ćeš biti uvrijeđen budi, žena se ispričala, poslala je smajl posramljen, tužan, plače a nekima nikad dosta. Ja ti inače nisam zlopamtilo, a neki očito jesu...a ti budi ljut. To je tvoje pravo. Ona sigurno nije mislila na tvog oca, zapravo lipo je napisala da nije mislila uopće. Imam i ja znaš kakvih bolesti u obitelji pa ne mislim da ih je itko zaslužio, uostalom zašto se osjećaš prozvanim? I ne beštimaj i ne govori ružne riječi na forumu. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija