Jump to content

PTSP invaliditet


PrEsVeTli

Preporučene objave

Eto mene opet sa "pametnim" pitanjem. Da li PTSP kao takav nakon famoznog 31.12.2005. godine donosi neku invalidnost. Recimo samo da uopće nije bitno da mora biti RVI nego sam po sebi da li ima neku težinu u pogledu invalidnosti. Ako ima tko to određuje i na koji način. Naime, brijem nešto da bi moglo doći do promjene datuma (jer toga nema niti u Americi) do kada se smiješ razboljeti a poslje toga više ne smiješ biti bolestan. :-?:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čuj nikada ne smijemo za boraviti i one jadne ljude koji su u pozadini djelovali (cca 800-1600 Km) od prve linije i oni su se borili za sebe kako su god znali i mogli. Pa nisu niti njima roditelji mogli svaki tjedan slati po 1000 DM bilo je i kriza kad su dobili samo 800 DM., Moramo to razumjeti pa tko onda ne bi obolio :-D :lol: :bonk: :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

PrEsVeTli je napisao:

Da li PTSP kao takav nakon famoznog 31.12.2005. godine donosi neku invalidnost. Recimo samo da uopće nije bitno da mora biti RVI nego sam po sebi da li ima neku težinu u pogledu invalidnosti. Ako ima tko to određuje i na koji način. :-D

 

Vrijedilo je i dalje vrijedi kod ostvarivanja prava na invalidsku mirovinu i prava iz zdravstvenog osiguranja. O pravima u ovim slučajevima odlučuju HZMO & HZZO, a na temelju nalaza i mišljenja njihovih vještaka & komisija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija