Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Anonimno

povrat poreza

Preporučene objave

Da li mi netko zna reci da li mogu ostvariti pravo povrata poreza na kamate na stambeni kredit (imam potvrdu iz banke) ako je vlasnik nekretnine moja majka, koja je na MUP-u dala izjavu da mi dopusta stanovanje na katu obiteljske kuce (trazili su me to kad sam prijavljivala prebivaliste), ali je vlasnicki list na njeno ime. Navodno da bih mogla dobit povrat poreza trebam sama biti vlasnik nekretnine... Ukoliko je to slucaj, da li netko zna je li moguce darovnicu napraviti sada, nakon sto sam vec podigla kredit za adaptaciju kata spomenute nekretnine.

Unaprijed velika hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

nisam siguran, ali kad trošak ima žena a kuća je na mužu, dokazuje to vjenčanim listom, vjerojatno postoji shema i za to ,ali to bi ti trebao dati pravi savjet pravnik s foruma, oni ti to imaju u malom prstu. :-?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Povrat poreza moze ostvariti samo vlasnik nekretnine i to mora biti vlasnik samo onog dijela za koji se podigao kredit, dakle samo kata kuce, a ne cijele nekretnine. Mislim da se vlasnistvo moze i naknadno "prebaciti", nakon sto je kredit vec pokrenut. Ali nisam 100% sigurna....

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×