Jump to content

prodaja dionica ??


ikar

Preporučene objave

odeš kod bilježnika sa kupcem dionica, napravite ugovor da udjele za dionice ustupate kupcu kad one budu u opticaju i to je to. znaći kupac isto ne može sa njima raspolagati do iduće godine ali on zna što radi dok branitelj koji se u to upusti sigurno ne zna što radi. ali ako mu je voda došla do grla....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ikar je napisao:

..... da dam lovu pa onda da ostanem bez nje ?

Čekaj da li ti kupuješ ili prodaješ.Ako prodaješ onda ti dobivaš lovu tako da ne možeš ostati bez nje. No koliko znam pravo prvo otkupa udjela u fondu ima sami fond ukoliko se odlučite prodati udjele sa kojima raspolažete.Bilo je i govora da javni bilježnici ne bi smjeli ovjeravati takove kupoprodajne ugovore i ako se to desi da su nevažeći no tu nisam baš doma, pa možda netko drugi može reći malo više.U svakom slučaju još jedna godina će proći brzo tako da ne bi trebalo olako nasjedati sa lihvarima:Ako je ineteresantno njima znači da i vi možete imati samo koristi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ne prpdajem i ne kupujem jer se nemože zakonski do isteka 3 godine . htio sam samo biti siguran da nije neka prevara u pitanju . dečki prodavaju bodove ? i udjele . očito je da im treba lova podhitno (nažalost) , pa prodaju po cijeni badave.nije mi jasno kako ali ipak da . moje mišljenje je da se ne prodaje samo tako ipak su to dionice ht-a i ine.ako smo čekali sve te godine možemo još malo .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija