Jump to content

naplata kredita sa mirovine i blokada tekućeg


anonimno

Preporučene objave

Odlaskom u invalidsku mirovinu (vojnu) nisam bila u mogučnosti platiti dvije rate kredita, zbog sporog rješavanja dokumentacije. Banka SONIC u kojoj sam do tada redovito otplačivala kredit nije imala razumijevanja za poček, već me izvrijeđala i omaložavala čak nije ni htjela pogledati dokaz da mi trebaju 2-3 mjeseca kako bih nastavila uredno plačanje kredita. Oni su proslijedili cjelokupan kredit u naplatu na mirovinu i istodobno aktivirali zadužnicu i blokirali mi tekući račun(u drugoj banci) koji je već godinu dana blokiran i svi mi uzimaju kamate, troškove opomene, a nisu ni svjesni kako su mi napravili dvostruku štetu (jednostavno nema ljudskosti), ja tako nemam novaca ni za kruh, lijekove, osnovne životne potrebe, HITNO mi treba lijek, jednostavno nemam snage za život, a djecu ni da spominjem. Svi su se oglušili na sve moje zamolbe da ako već uzimaju sa mirovine, neka povuku zadužnicu kako bih mogla dalje. Njihov je odgovor dok se kredit ne otplati od toga ništa. Napominjem da aktiviranjem SONIK-ove zadužnice ja samo tonem u veće dugove i zdrastvene probleme, pomišljam i na najgore. Stoga molim za savjet isplati li se živjeti, te zašto banka SONIK tako vraća svom klijentu koji je kod nje uredno otplatio čak i prijevremeno već par kredita.

HVALA svima koji imaju ljudskosti!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na savjetima, ali ja samo želim polovicu svoje mirovine na ruke, a ne da mi se sva primanja plijene u svrhu naplate kredita SONIC banci koja nije imala razumijevanja za dvije rate ( radilo se o cifri od 2,300 kn) zakašnjenja.

Ovako samo ostvaruju profit banke. Zar nije sramotno ama baš sve uzimati kao nekom kriminalcu, napominjem do konačne otplate kredita,a 3 godine im je uredno otplačivan kredit. U drugoj banci gdje mi je blokiran račun imam na računu poveći dozvoljeni minus, a ja doslovce molim novac za lijekove i tonem i tonem, jer svoj novac ne mogu podići eh da mogu i to bi uzeli. Svjesni su svoje neljudskosti utoliko kada na moj upit "najbolje da me nema pa od koga će te tada naplatiti kredit" odgovaruju nikom ništa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav

nemam depozit jer sam kredit dobila po modelu povlaštenih a to je kada kod njih dignete 3 kredita koja ste prijevremena UREDNO vratili, tada ostvarujete to pravo. A na kraju svega zašto da još jedna banka i svi koji su uključeni za kredite imaju profit. Kada me je razočarala i RAIFFEISEN BANK koja je odmah aktivirala zadužnicu, a nitko me ne obaviještava tko kome koliko uplačuje, ja samo dobivam izvod da od ostatka mirovine ostaje 10 kn. Bez obzira što sam im donijela potvrdu mirovinskog gdje je navedeno da mi i oni uplačuju kredit. NJihovo je riješite to sa SONIC bankom, oni pak riješite sa RAIFFEISEN bankom i tako stalno u krug. RAIFFEISEN banka mi čak ne želi izdati potvrdu o stvarnom stanju po tekućem računu, tako da bi mogla prenijeti mirovinu u drugu banku ili da mi poštar donese na ruke, jer ostaje mi polovica mirovine s kojom ne mogu raspolagati gotovo godinu dana. ŠTO DA RADIM SVE SAM BLIŽE STATIS.POPISU SAMOUB.... BAŠ ME TJERAJU NA TO, jer u RAIF. banci imaju objašnjenje da SONIC BANKA ne može imati DVA INSTRUMENTA NAPLATE KREDITA............. itd.... ponestaje mi snage kod kuće imam SRAMOTAN pismeni ODGOVOR SONIC BANKE na prigovor o gore navedenoj temi....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija