Jump to content

Potvrda o radnom stažu za polaganje javnobilježničkog ispita


anonimno

Preporučene objave

Radim u gradskim službama gdje mi je prilično nedefinirano radno mjesto. Radim na pravnim poslovima ali i svašta uz to. Imam završen pravni fakultet i položen pravosudni ispit. Namjeravam položiti i javnobilježnički ispit.Obzirom da sam pravosudni položila sredinom 2006. godine, moram čekati 3 godine da bih pristupila j.b. ispitu. Zanima me da li se prilikom prijave za javnobilježnički ispit treba točno precizirati naziv radnog mjesta na kojem radim ili je dovoljna potvrda da sam radila na pravnim poslovima. Inače za radno mjesto na kojem radim tražena je VŠS ili VSS ali je naziv viši stručni referent pa se bojim da mi to ne bi stvorilo probleme kod prijave. Naime kod stvaranja sistematizacije u početku se nije vodilo računa o istome pa nazivi radnih mjesta nisu usklađeni sa onima na državnoj razini. Inače, kod prijave pravosudnog ispita nije bilo problema jer mi je firma bez navođenja naziva radnog mjesta dala potvrdu da radim na pravnim poslovima a volontirala sam i na sudu uz rad 1 godinu. Kako je to prilikom prijave za javnobilježnički ispit? Molim odgovor onih koji su prošli fazu prijave jer me to brine?

 

Unaprijed zahvalna. :-);-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mislim da se ne trebaš brinuti. Prijava je isti sistem kao i za pravosudni. A ta potvrda poslodavca može glasiti tipa "nakon položenog pravosudnog radila je na pravnim poslovima od do" poptis pečat.

Ne moraš davati opis raadnog mjesta, ali ti savjetujem da za detalje nazoveš HJK. vrlo su ljubazni i sigurno će ti pomoći.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija