Jump to content

Zašto tako dugo?


anonimno

Preporučene objave

:misli: 27-2-07 iz MORH-a poslan je čin i ustrojbeno mjesto u Trpimirovu na kompletiranje da bi nakon toga sve skupa išlo u Tvrtkovu na KONAČNI obračun mirovine!!! da li netko ima saznanja koliko dugo treba da to zaprime u Trpimirovu pa u Tvrtkovu pa da se već jednom riješim jedne velike brige? :klanjam: :klanjam: :klanjam:
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iako je to svega par ulica dalje samo putovanje spisa može potrajati par dana.Ukoliko ste imali civilnog staže od prije tražit će financijske podatke od firme u kojoj ste radili ili područnog ureda financija ukoliko ste radili kod privatnika.Ako je tako malo će te sačekati ovisno kada će stići odgovori.Mogu za mjesec dana a može i malo kasnije. Ako nemate civilnog staža Trpimirova će odraditi brzo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

:-D zelen beretka hvala ti na odgovoru prijatelju! radio sam kao privatnik 90 god. ali u Trpimirovoj su mi rekli da čekaju samo čin i ustrojbeno mjesto i kada sam ih pitao da li ima još nešto rekli su da je to sve ali izgleda da si bio u pravu. ništa red je češati se po glavi i čekati!!! živio. :-(:-(:-( :klanjam: :čeka: :čeka: :čeka:
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija