Jump to content

Redovni studij i trudnoća


pkuftic

Preporučene objave

Redovna sam studentica treće godine, na teret ministarstva. Planiram pauzirati godinu zbog trudnoće (termin mi je u 11.mjesecu), i znam da imam pravo na pauzu godine dana zbog rođenja djeteta. Na trećoj sam godini, imamo bezuvjetni upis, i planiram dati još par ispita prije poroda ukoliko budem uspjela. Budući da smo zadnja generacija po starom programu, i programi nam se niti malo ne poklapaju sa Bolonjskom generacijom, zanima me kad se vratim nakon godinu dana od rođenja djeteta kako ću dalje budući da predavanja od četvrte godine neću moći više slušati jer četvrta godina više neće postojati, Bolonjci na našem faxu imaju program od 3 godine.

Da li postoji mogućnost da upišem četvrtu godinu i da me se oslobodi pohađanja predavanja i ostalih obveza, tj da i dalje sam redovni student i da mi se omogući polaganje ispita bez da moram odraditi obveze seminara i pohađanja nastave, a da se ne moram prebaciti na vanredni studij, budući da mi se to ne isplati jer sam pod teretom ministarstva.

Hvala

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija