Jump to content

čekanje poziva na prvostup. kom


anonimno

Preporučene objave

Ima, u Osijeku su neki predali u rujnu 2005.g. i još ih nisu zvali. Posla imaju k'o u priči, ovise dosta o članovima komisije i njihovim terminima. SVAKAKO provjeri da ti možda ipak nije upućen poziv - puno posla, malo ljudi, još ako neko ode na bolovanje ili sl. - belaj. Službeno zaprime ratni put i neznaju gdje je - osobni primjer!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Radi se o komisiji u Dubravi u Zagrebu predmet je kod njih ali stalno govore da su prezatrpani. Ali iz pouzdanih izvora znam da su mnogi preko nekoga sredili za kratko vrijem najviše dva mjeseca do šest i svi su već do danas dobili riješenje drugostupanjske komisije i dalje ostvaruju svoja prava koja im zakonom pripadaju, tko će meni dati zaostatke zar tu država nije na dobiti.......

 

Po zakonu s danom donošenja rješenja o priznavanju invalidnosti se ostvaruju prava, a ne kad je predmet kod njih....

Hvala svima koji daju podršku jer tu meni nešto neštima... da li se radi samo o meni ili ih ima još da čekaju od 2005.g. JAVITE SE :-?:-?:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ima, ih, ima..... nažalost to je tako, gužve su ogromne, a normalno ako poznaš nekoga da možeš srediti da te pozovu prekoreda, kao i za sve ostalo u životu.... jbg..... Ali u svakom slučaju, traži da ti pogledaju predmet da slučajno nešto ne nedostaje - zna se dogoditi da ti ne pošalju obavijest da ti nešto od dokumenata nedostaje - pa čekaš ti - čekaju oni....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija