Jump to content
Sign in to follow this  
Anonimno

ilegalni podstanar

Preporučene objave

Dobila sam posao u Zagrebu, tako da sam se morala preseliti i potražiti stan. Iznajmila sam stan ali gazde me ne žele prijaviti?!

Što da radim?

Stan mi je na super lokaciji i sviđa mi se. Čak i kad sam se odlučila potražiti novi stan, bezuspješno-nitko ne želi prijaviti stanare!!!

Poludjet ću jer još nemam uvjete da si kupim svoj stan. Nijedan doktor me ne želi upisati. Samo se nadam da ću i dalje biti zdrava i da neću morati 300km po uputnice, preglede jer ne volim tražiti slobodne dane!

 

Ne znam šta učiniti!!!???

:-?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pa ti i dalje možeš ostati prijavljena u svom mjestu a prijavi boravak u ZG. Možeš se prijaviti na adresi kod nekog prijatelja ili prijateljice, rođaka i dr. ako ih imaš i oni to hoće.

Podstanare gazde rijetko prijavljuj je kad odsele oni ostaju i dalje prijavljeni pa im dolazi pošta, traži ih policija a oni su se odselili prije npr. 5 g. :-?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

slažem se sa posljednjim postom. međutim, ovdje nitko nije svestan da je osoba koja je postavila pitanje zapravo u prekršaju. ovo što savjetujete da prijavi boravak kod prijateljice, a zapravo boravi na drugoj adresi, a prebivalište ima ne trećoj........ to je prekršaj na kvadrat. u slučaju da ju policija zatraži ili nešto slično (a to se vjerujte ne može predvidjeti), bit će veselo.........

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  

  • Online korisnici×