Jump to content

Nakon smrti traži ključeve


anonimno

Preporučene objave

Imamo ugovor o uzdržavanju

Uredno smo se brinuli 3. g. za baku skojom smo sklopili ugovor o uzdržavanju. Baka je prije par dana umrla, i sada su nastali problemI. BAKA JE PODNJELA TUŽBU PROTIV SVOJE NECAKINJE DA JOJ SE VRATI NJENA NEKRETNINA, JER SE NIJE ZA NJU SKRBILA, IMALA JE 94. G. BAKA JE UMRLA PRESUDA NIJE DONEŠENA, MI SMO U POSJEDU 3. G. ONA TRAŽI KLJUČEVE, IAKO SE VODI SPOR , KOJI MI NASTAVLJAMO NAKON SMRTI BAKE. podnjeli smo za ostavinsku raspravu koja bi trebala biti za 10 dana.Molim da mi odgovori ko zna dali ona može tražiti ključeve iako je to pod sudom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne, ne nije darovala. NJena necakinja je davne 1976. na neki cudan sumnjiv nacin to prenjela na sebe bez znanja bake, iskoristivsi jer nekretnina nije bila prenesena na bakino ime kad je kupila kucu.Uglavnom necakInja ima nekakav sumnjiv ugovor, ali je IPAK nekretnina u gruntovnici na necakinji, Uglavnom baka je to saznala kada se nije mogla o sebi srbiti radi visoki god. Tako da ju je prvi put tuzila 1996, da bi uz usmeno obecanje optuzene baka 2000. g. povukla tuzbu, te je opet obnovila 2002 i tad je snama napravila ugovor o uzdrzavanju kod javnog biljeznika uz odvjetnika ali eto nije okoncano. NAPOMINJEM DA SE U KATASTRU NEKRETNINA VODI POD IMENOM BAKINOG SUPRUGA. HVALA UNAPRIJED AKO MI NETKO ODGOVORI.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija