Jump to content

11 nasljednika 1/2 stana


anonimno

Preporučene objave

Molim Vas savjet i unaprijed Vam Hvala,vlasnica sam 1/2 stana nakon smrti tete,tetak je nakon nje umro i za njegovu polovicu stana vodi se ostavinski postupak (stan je zapečačen nakon smrti tetka koji je u njemu živio) već dvije godine naopćoinskom sudu jer se radi o njegovim nasljednicima iz drugog nasljednog reda.Dvoje su živi a četvero ih je umrlo i imaju ukupno 9 nasljednika.Oni su nezainteresirani za dolazak na ostavinsku raspravujer smatraju da se ne radi o nekoj vrijednosti,predaleko im je za putovati i nisu svi u dobrim odnosima.Na sudu kažu da nisu imali sve njihove adrese i da je ostavinski postupak u tijeku.Da naglasim da sam stupila u kontakt s dvoje živućih iz drugog nasljednog reda i oni su mi voljni prodati svoj dio ali što učiniti da se ubrza i završi ostavinski postupak?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dovoljno je da sud pošalje pozive na raspravu, da nasljednici poziv uredno prime (osobno ili neki njihov član kućanstva), a zatim ne moraju doći, niti trebaju na bilo koji način reagirati. U takvom slučaju sud će, uredno pozvanima, a nepristupjelima dodijeliti njihove nasljedne dijelove po zakonu.

Više ih neće pozivati, jer dakle može dalje stvar riješiti i bez njih.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija