Jump to content

povrat za pripreme za fax


Pingo

Preporučene objave

Pingo je napisao:

poštovani, molim Vas da mi odgovorite da li imam pravo na povrat uplaćenih priprema Zagrebačkom centru za poduku u godini 2005/2006 3.000,00 ( za jedno dijete) i u godini 2006/2007 2.100,00 kn za drugo dijete, budući sam čuo da će Ministarstvo refundirati uplaćeni iznos.

S obzirom da se u javnom pozivu MOBMS-a ne spominje mogućnost povrata troškova pripremnog tečaja za upis na visoko učilište koje je neko već "odradio" i platio prije objavljivanja javnog poziva (ako se ne varam, to je bilo u veljači 2007. godine), čisto sumnjam da imate ikakve izglede da vam refundiraju bilo koji od trškova koje ste naveli.

Da bi to moglo biti tako potvrđuje i razlog zbog kojeg je MOBMS objavio predmetni javni poziv (ukidanje članka 53. Zakona presudom Ustavnog suda), kao i činjenica da se javni poziv odnosi na financiranje troškova pripremnog tečaja za upis na visoka učilišta u akademskoj godini 2007./2008. - dakle tečajeva koji će se održati u razdoblju od dana objavljivanja javnog poziva (veljača 2007.) pa do 30. lipnja 2007. godine (zato javni poziv ostaje otvoren zaključno do toga dana).

Međutim, ovo je moje tumačenje teksta javnog poziva koje ne mora biti točno, te bi bilo dobro da se, za svaki slučaj, obratiš pravnoj službi MOBMS-a.

Telefone imaš na njihovoj stranici: www.mobms.hr

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija