Jump to content

"...nož u leđa.... "


destiny

Preporučene objave

..moja suprga se razvodi od mene i kaže da je podnijela zahtijev preko svoga odvjetnika.Njoj je ovo drugi razvod;kod prvog nije od bivšeg potraživala ništa,a od mene sada hoće sve.Sada ja naravno moram potražiti odvjetnika ,pa me zanima (ne treba mi IME I PREZIME),kakve kvalifikacije treba imati taj odvjetnik,pošto ja želim zadržati zajedničko djete i ne želim prodati stan koji sam ja kupio na kredit na početku braka.Ona želi uz svoje djete i naše zajedničko i da se ja iselim iz stana koji treba otplaćivati još 10 god. i da plaćam alimentaciju.Prije godinu dana imala je pokušaj suicida koji je još i danas obavijen velom tajne.Išla je psihijatru , a tablete je bacala(od tada sa mnom neželi ni komunicirat,a kamoli što drugo)i .Nedavno sam joj rekao da joj dajem rok do kraja školske godine da se skocka ili ću ja podnijeti zahtjev za rastavu.jučer mi je rekla da je podnijela taj zahtijev još prošli tjedan , al da mi je zaboravila reći.Zanima me jel ja to mogu provjeriti na općinskom sudu i kakva je procedura. Ja nisam savršen ,al ona je psihički neuravnotežena i egostična osoba("što je tvoje -naše je....a što je moje-moje je " ).nije moje da sudim ali vjerujte mi da znam što govorim.Pošto sam ja i sam očuh njezinom djetetu znam kako je to nekad težak "posao" i traži puno strpljenja i ljubavi,sve sam ja to u ime zajedničke sreće pregurao,a sad je njoj dojadilo i okreće mi leđa i uz to me hoće oguliti do gole kože.

 

P.S. moj prvi post od lipnja 2006.se zvao "dobar=lud"i sad definitivno potvrđujem da je to u mom slučaju apsolutna istina..

Zahvaljujem svima koji mi žele pomoći.. :bonk: :bonk:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani Destiny !

U svim takvim pričama sve se prelama preko djece i njima je sigurno najteže jer podjednako vole oba roditelja.

Zaštitite ih svojom ljubavlju , posvetite im maksimalnu pažnju i ni na koji način ih ne uvlačite u bračne probleme.

Pročitao sam sve u svezi Vaše teške situacije i zaključujem da je Bigfoot dao točnu dijagnozu i pripadajuću prognozu.

Samo bolesna osoba ljubav i dobro ne vraća još većom ljubavlju i dobrotom.

Treba učiti na tuđim a ne na svojim greškama , pa je šteta da prije odluke o ozbiljnoj vezi niste kontaktirali njenog prvog supruga.

Dobro da je Vaša žena pokrenula brakorazvodnu parnicu jer ste vi pre dobar čovjek , a uz to i zaljubljen , pa tko zna kolko bi se još svi patili i mučili.

Preporučam Vam da potražite odgovore na postavljena pitanja kod ljudi koji su već prošli taj pakao :

 

UDRUGA SAMOHRANIH RODITELJA I MLADEŽI

 

Domobranska 4. - Zagreb – Hrvatska

telefon: +385-91-893-09-71

 

UDRUGA SAMOHRANIH RODITELJA HRVATSKE

 

Ozaljska 93/II - Zagreb - Hrvatska

telefon : +385-1-3697-025

radno vrijeme : četvrtkom od 16 - 19 sati

 

Želim Vam odlično zdravlje !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..za sad sam sam postigao jedino to-da sam saznao koju je odvjetnicu angažirala i da je službeno predala zahtjev za rastavu na općinski sud...

imam dva pitanja :

1. dali da prvo odem na CZS ili da prije potražim odvjetnika

2. koliko otprilike vremena prođe od zahtjeva do poziva na raspravu...

..unaprijed hvala... :-? :jesamglup: :jesamglup:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nazalost, iskustva za koja ja znam pokazala su da se na CZS ne moze bas racunati da budu realni i pravedni, ja sama znam za neke slucajeve potplacenog vjestaka, na temelju cije dijagnoze se kasnije odlucuje godinama.

 

Sudovi su objektivniji, ali jako, jako spori.

Odvjetnika je tesko naci koji bi vam bas mogao pomoci, jer su rastave za njih najrutinskiji posao i zapravo je njihova uloga u tome mala, a opet bez njih se tesko snalaziti.

 

Isto tako, bez obzira na to kakva bila vasa supruga,mala je vjerovatnost da cete vi dobiti skrbnistvo nad djetetom, jer u Hrvatskoj tako funkcioniraju stvari.

 

Morate se naoruzati strpljenjem i pripremiti na to da ce to trajati godinama, nastojte ne poluditi kroz to vrijeme, i nedajte se isprovocirati od strane navedenih ustanova.

Ne ocekujte pravdu jer ce vas to dovesti do kojekavih scena, i pomoci drugoj strani da vas prikaze neuravnotezenim. U CZS ne ocekujte razumijevanje, nastupite mirno, jer su tamo uglavnom sluzbenici slicni onima u posti (nek mi oproste), pa vase lose raspolozenje nece pripisati normalnoj reakciji na probleme koje prolazite, niti razmisljaju u toj dimenziji.

A sto se tice strucnih savjeta to prepustam drugima, jer ja nisam kompetentna.

Iz slucaja koji ja znam, izmedju dvije rasprave obicno prodje dva, tri mjeseca. Pa pretpostavljam da je tako i od zahtjeva do poziva na raspravu.

Sretno..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija