Jump to content

zamolba


tragac

Preporučene objave

evo jednu zamolbu bih imao, ako netko može okvirno da mi kaže ili izračuna koliku bih mogao imati vojnu mirovinu imao kao policijski službenik.Stvar je ovakva imam čin višeg policajca, ranjen 1991 godine i hrvi 40 % trajno od 1991 godine, sada s dijagnozom ptsp i trajna promjena osobnosti, te se trenutno nalazim na bolovanju,dosta sam čitao pitanja i odgovore na ovoj stranici i vidim da se ljudima dosta pomoglo, unaprijed hvala i držite se i neposustajte moji branitelji !!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve ovisi kako ćete proći na vještačenju u mirovinskom, a do tada je nemoguće izračunati. Ovako možemo napisati bilo što ali to je samo nagađanje. S obzirom da imate 40% invalidnosti i ranjavanje+PTSP mislim da bi trebali biti zadovoljni mirovinom koja će sigurno biti bolja nego policijska prijevremena (30 god.staža) i to možda (vjerujem) i duplo veća. Trebali bi dobiti čin časničkog namjesnika. Valjda ste "riješilii" 100% plaćeno bolovanje.

 

Što smo do sada čekali?

:misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru, a šta da kažem šta sam čekao, mislio sam da je ok ako možeš raditi, ostati na poslu, dok su neki moji "mudriji" kolege pokupili se i uzeli ono što im pripada, sad je tako i šta se tu može, nego ako bi mi mogli još odgovorit da li bi trebao na osnovu ptsp dobiti neku invalidnost i da li se to pribraja ovoj postojećoj !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na osnovi PTSP-a možete ostvariti povoljniju mirovinu nego samo po osnovi ranjavanja. Dakle nastavite sa liječenjem jer dijagnoza PTSP, je povoljnija nego samo ranjavanje. Vi imate i jedno i drugo ne bi trebali imati nikakvih problema u ostvarivanju Vaših prava tijekom odlaska u invalidsku mirovinu.

 

Nastavite sa liječenjem i polako u mirovinu.

;-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

hvala vam još jednom na pomoći, ali evo već sam vjerojatno dosadan ali imam još jedno pitanje ( šta ću kad se ne snalazim baš najbolje u toj zavrzlami papira) kako su mi liječnički papiri otišli na komisiju za odobrenje 100 % plaćeno bolovanje, ako mi odobre kako ja mogu tražiti razliku plaća unatrag, da li postoji nekav obrazac zamolbe ili slično,hvala još jednom i obećavam više neću davit :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vaš liječnik ispunjava Uputnicu Liječničkom povjerenstvu ( HZZO-a, isto ono koje vam odobrava bolovanje) za ostvarivanje prava plaće u iznosu od 100 % , bolest posljedica sudjelovanja u DR, koju prilažete uz ostalu dokumentaciju.Na njoj piše/u dijagnoza/e radi kojih se nalazite na bolovanju kao i datum od kada se nalazite.Kada LP donese svoju odluku ista se dostavlja u Područni ured HZZO-a ( Jukićeva, Zagreb ) koji Vam dostavlja rješenje o podnesenom zahtjevu.Ukoliko je pozitivno za Vas naveden je i datum od kada ostvarujete to pravo, a dostavlja se Vašem poslodavcu kao i u obračun nadoknada ( HZZO).Za period bolovanja koji ste proveli na teret poslodavca trebate poslati nove doznake na temelju kojih će vam biti isplaćena razlika, a što se tiče perioda gdje ste bili na teret HZZO-a isplatit će sami.Tako je bar u vojsci, a ako je za policiju nešto drugačije već će se netko javiti. P ;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija