Jump to content

Susjedov pas


BUBO

Preporučene objave

Susjed drži psa u otvorenoj verziji tj. isti šeta i radi što hoće po dvorištu koje graniči s mojim. Pas je koliko zaključujem O.K. ne laje nepotrebno i ne pokazuje nepotrebnu agresivnost , ali mi se čini da ga gazde ne vode van redovito tj. nikako , pa isti vrši sve svoje nužde uz zajedničku ogradu. I to bi bilo O.K. da ti isti gazde uopće ponavljam uopće ne čiste taj dio pa si možete zamisliti na što to liči. Kome da se obratim za pomoć. Zaista nemam ništa protiv nikoga ali ovo je nečuveno, ma nevjerovatno. Izgleda grozno a i smrad se širi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prvo, kao i uvijek radi izjegavanja nepotrebnih sukoba s susjedima, pokušajte razgoarati sa susjedom da čisti čukina gov.. ovaj. emisije, ako ne problem nastaje s tim da baš i nije jasno tko bi imao reagirati povodom ovoga. Nadležne komunalne službe izbjegavaju privatno vlasništvo, policija ne reagira rado na ove probleme ( ali će doći i sastaviti zapisnik ako ih pozovete )..s druge strane možete ga tužiti zbog baš tih prekomjernih emisija, i zatražiti da drži dvorište u redu

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Obratite se Državnom inspektoratu u vašem gradu. Oni su po prijavu dužni izaći na teren. To bi otprilike spadalo pod sanitarnu (za pseće fekalije) i veterinarsku (ako je pas u lošim uvjetima) inspekciju. Najbolje da naslovite na obe inspekcije , a one su svakako dužne znati što je čiji posao.

 

Samo da napomenem da vam prijava može biti anonimna, s tim da (naravno) poznate prijave uvijek imaju malo ozbiljniji karakter

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija