Jump to content

HITNO, KAZNENO GONJENJE


anonimno

Preporučene objave

Za osobom je izdana tjeralica zbog neodazivanja sudu i čeka u pritvoru na susret sa istražnim sucem. Radi se o fizičkom obračunu, po vještaku sa teškim tjelesnim ozljedama. Osoba koja je ozljeđena tvrdi da će snositi materijalnu odgovornost i tvrdi da optuženi nije kriv te da je on jedini krivac. Molim komentare i prognoze o ishodu te da li smatrate da treba angažirati odvjetnika već sutra. Okrivljena osoba boluje od PTSP i lječi se. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tjeralica se za nekim ne raspisuje tek tako, očigledno je bilo više pokušaja da se do ove osobe dođe, pa kada nije uspjelo redovnim putem ide se na tjeralicu i pritvor. Ako mu je, a jeste, određen pritvor, branitelja dobije po službenoj dužnosti sve dok pritvor traje.

Sutra pred istražnim sucem ovaj će biti ispitan, dati će obranu.

Kažete da je bio fizički obračun u kojemu je jedna osoba zadobila TTO. Ne kažete ništa više o samom događaju, pa iz ovoga proizlazi da bi bilo u pitanju k.d. teške tjelesne ozljede, za koje nije predviđeno provođenje istrage, već eventualno provođenje istražne radnje, pa mi je malo čudno kako je netko, kako kažete zbog neodazivanja sudu, završio u pritvoru i čeka ispitivanje pred istražnim sucem. Nešto se tu ne slaže...

Prognoze?

Pitanje je o kojem k.d. se radi, što ima još od dokaza, npr. osim ovoga ozlijeđenog/oštećenog i drugi svjedoci, materijalni tragovi i sl., naravno bitno je i ovo mišljenje vještaka da je u pitanju TTO..a ono proizlazi nakon pregleda medicinske dokumentacije ozlijeđenoga, znači, netko je nekoga dobrano udario/ozlijedio kada je nastupila ovakva ozljeda..

Znate li više detalja o događaju? Kako se sve skupa odigralo, tko je započeo, ima li ozljede i ovaj drugi. Da li je bilo "u igri" još sudionika, neko oružje, letva, nož, ili sl.

Iz ovoga što ste napisali proizlazi da je ovaj sam sebe ozlijedio...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija