Jump to content

gone me da sam ukrao mobitel


anonimno

Preporučene objave

neka gospođa je kao ostavila mobitel u wc-u, te postoji kamera u holu ispred ulaza u wc, te se na snimku vidi kako sam ja poslije ušao i izašao iz wc-a. možda čak i jedini nakon nje. i sad se sumnja da sam ja našao mobitel.. dali oni mogu dokazati da sam našao mobitel na osnovu snimka kako ulazim i izlazim iz wc-a? a nema kamere u wc-u nego samo vani ispred? jer ja nisam vidio nikakav mobitel, a moguće je da sam ja jedini na snimci nakon gospođe, pa mi to zvuči ko da sam ja...a nisam...pomoć..molim vas...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da li oni mogu dokazati da sam našao mobitel na osnovu snimka kako ulazim i izlazim iz wc-a? a nema kamere u wc-u nego samo vani ispred?

 

samim snimkom ne,

ali, ako mobitel naknadno nađu kod tebe (u stanu, autu i sl.) i oduzmu ga, ili kod nekoga drugoga koji kaže da je dobio, kupio , mijenjao s tobom, onda je to nešto drugo..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sto se tice dokazivanja pitanje je kako je ta osoba utvrdila da je mobitel nestao iz WC-a bas nakon sto ste Vi u njega usli. Kamera je morala uhvatiti nju kako izlazi iz WC-a, Vas kako ulazite i izlazite i nju kako se vraca u WC odmah poslije Vas. Ako nije tako bilo, odnosno, ako se ona nije vratila i pretrazila WC odmah nakon sto ste Vi izasli, a tek je kasnije utvrdila da mobitela nema i sjetila se da ga je morala ostaviti na WC-u, onda ta cijela prica gubi vjerodostojnost. Sto ako je ona mobitel zaboravila negdje drugdje? To sto ste Vi usli nakon nje u WC nije dokaz da ste mobitel uzeli, jer je poslije Vas moglo doci jos nekoliko ljudi i svatko od njih je mogao biti kradljivac, sto je ta ista kamera trebala zabiljeziti.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

odgovorili ste mi na pitanje dali mogu oni dokazati da sam ja uzeo mobitel....iz wc-a...

mene jedino najviše zabrinjava situacija da se na kameri vidi recimo kako ta gospođa ulazi u wc, i recimo ja nakon nje...ali s tim da ja izađem prije nje iz vc-a...a ona shvati na wc-u da nema mobitela...pa ne znam, smisli priču da ga je ostavila na wc-u, a na snimci recimo u tom periodu samo ja i ona...jel ona može mene tužiti i dali joj takav snimak može pomoći da mene optuži?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Odakle znate da postoji snimka i što se na njoj nalazi?

Jeste li je vidjeli?

 

Ona može samo poslužiti kao smjernica policiji za daljnji rad na otkrivanju eventualnog počinitelja k.d., ali ako se mobitel ne pronađe kod vas ili nekog trečeg..ništa od svega toga...

i ne zapetljavajte se dalje što bi bilo kad bi bilo...

Osim toga, nikoga se ne može slikati - snimati bez njegova ovlaštenja...Mora postojati i znak upozorenja da se kamera nalazi na tom mjestu i da je ono podvrgnuto tom nekakvom videonadzoru?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija