Jump to content

Uknjizdba na nasljedjenu zemlju


li75

Preporučene objave

Molim za pomoc!

Koliki je zakonski rok suda da posalje tuzbe i zakaze rociste za uknjizdbu na nasljedjenu zemlju. Sva dokumentacija sudu je dostavljena prije vise od 10 mjeseci a oni jos nisu zakazali rociste i poslali sve pozive!! Kako taj komad zemlje moji roditelji prodaju ne mogu sklopiti konacan ugovor s kupcem dok sud ne odradi taj svoj mali dio!!!

Ako netko nesto zna molim da mi sto hitnije napise odgovor! Hvala....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na savjetu ali i pozurnica je poslana prije vise od 2 mjeseca...To je i razlog zasto sam pitala za zakonski rok, osobito jer su prijasnja iskustva mojih pri prodaji manjih komada zemlje bila da sve bude gotovo u roku 2-3 mjeseca bez ikakvih pozurnica i cekanja.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prva reakcija mi je bila razbiti nekome glavu, druga dati ih u novine (gruntovnu mislim).Koje oni greške rade!

Prodala sam stan koji sam naslijedila.U rješenju lijepo piše:nekretnina pod A pripada meni, pod B pola-pola dijelim sa sestrom.I onda SUD u zgbu stavi sve pola pola.Da stvar bude bolja ne pošalju ni sestri ni meni rješenje da smo obje vlasnici (to je ustanovio referent da nismo dobili jedno rješenje jer ga nisu ni poslali) ali nakon 1,5 g. pošalju da se kupac može uknjižiti samo na pola stana.Naravno da ih je ulovila panika.Odem na sud i pokažem im da su krivo pročitali.A oni meni žalite se.Na šta? Na nepismene ljude?I kupac uzme odvjetnika,pozovu nas sve.A sada šećer,sutkinja privatno razgovara (čekali smo 30 min.više od zakazanog termina) i nakon 10 min.nakašljem se jer me ne zanima gdje će se prijateljicin sin upisati,gdje će njen ljetovati i sl. Pa vam je moj savjet dragi moj da se samo žalite,žalite...dok ih ne zatrpate.Inače i tajnica ministrice Lovrin mi je rekla da se moram žaliti, no ja ne znam na što?Žliti se zbog nečega što nisi učinio.Apsurd. :-?:-x :2up: :clint:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija