Jump to content

Međunarodna tužba


rudi212

Preporučene objave

Prije 5godina bila sam u inozemstvu sa turističkom vizom.Tada sam imala 18 godina.Viza mi je istekla oko 15 dana(naglašvam da sam je htjela produžiti) kada me plolicija "ulovila" sa istečenom vizom.Uhitili su me i nitko nije ništa govorio zašto?kako?nisam ni znala gdje idem.Zatvorili su me na 32 dana.A moju deportaciju su odugovlačili.Nisu imali nikakvih dokaza protiv mene jer ništa nisam ni skrivila,ništa nelegalnoosim što mi je viza istekla 15 dana.Govorili su da sudjelujem u nelegalnim radnjama što nije istina.Tamo mi je bilo suđenje i sam sudac je rekao da je to apsurdno jer nema NITI jednog dokaza protv mene.Poslije su se žalili,ali žalba je odbijena.Zanima me kakva su moja prava?Isplati li sežaliti ili ne?Naglašavam da nisam radila ništa ilegalno i dan danas mi nisu jasne neke stvari.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

prije nego pocnes razmisljati o medjunarodnoj tuzbi bilo bi zanimljivo znati u kojoj zemlji si bila. Jer, napr. ako je to bila australija ili engleska nemas nikakvo pravo na odstetu. ti si bila drzana u pritvoru dok tovj slucaj ne bude rijesen. oni te nisu moglu pustiti da se branis sa slobode jer nisi imala zakonsko pravo da budes u zemlji (nemas vize), a u konacnici ti si i bila ilegalno u zemlji jer ti je viza istekla pa makar i jedan sat. sorry

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija