Jump to content

Osnivac udruge SOS Tata -klasican zlostavljac Jutarnji list 08.06.2005


anonimno

Preporučene objave

Eto,iz osnova psiholgije i marketinga medija kao i upotrebe medija u otkrivanju prikrivenih navodno zlostavljaca koji onda misle osnivati udrugu za promicanje prava djece na ravnopravnei kontakte te ravnopravno skrbnistvo drugog roditelja sa kojim ne zive pokazalo se prema navodima novinara da je tata dva sina na slici sa poklonima klasican zlostavljac.skandalozno.pa tko ce njemu onda vjerovati dok ne napise demant sa dokazima.

Objave sliku zlostavljaca (navodno i psihickog bolesnika sa poklonima za djecu sinove koju ne vidi,bez dozvole i znanja ....) I tko ce tom ocu sad vjerovati...

Nije slucajno da je tada gospodin na slici koji vozi kao psihicki bolesnik Ford mondeo tada 08.06.2005 slavio 9. godisnjicu braka !!!!

Autor objave

Tata dva sina.....gospodin na slici.....

:-P:-P:-P8-)8-)8-):-?:-?:-?:-D:-D:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

3) nesto trece?

 

mozda i nesto trece, uopce ne ulazeci u konkretni slucaj zelio bih samo primijetiti da novinari i nisu bas rijec Bozja i da znaju pisati i tendenciozno i poluistinito, a i neistinito. ne kazem da su svi i uvijek takvi, ali dogadja se...

inace prilicno me zanima taj clanak, no nikako ne mogu doci do tog jutarnjeg.

bio bih zahvalan ako bi mi ga netko tko ga ima, a usput ima i scanner, poslao na e.mail

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

5 % od svih žena i 1 % od svih muškaraca ispunjava dijagnostičke kriterije za granični poremećaj osobnosti (BPD; Borderline personality disorder). Oni NISU SPOSOBNI voljeti svoje bliske osobe…dapače redovito unište život svojim bračnim drugovima i svojoj djeci.

Samo i jedino u tome se krije uzrok sukoba u braku, obiteljskog nasilja, nevjere, razvoda..distorzione kampanje ocrnjivanja koja redovito takve razvode prati,

sindroma otuđenja djeteta od roditelja (PAS) , natezanja oko alimentacije….

Jedino rješenje ZA SVE ….je da kod prvog ozbiljnog bračnog sukoba provesti psihološko testiranje i ako se utvrdi da osoba ima BPD…oduzeti joj sva bračna i roditeljska prava ako ne pristane na dugotrajno liječenje i redovite kontrole.

(sličan zakon postoji u V. Britaniji – "Dangerous and severe personality disorder Act – ali se odnosi na asocijalni poremećaj osobnosti)…

Ukoliko vam ove činjenice zvuče nevjerovatno i nepoznato otiđite na www.bpdcentral.com ili www.411bpd.org ili ukoliko ste liječnik pročitajte opis poremećaja u DSM-IV…ili pročitajte knjigu "Prestanite hodati po ljuskama jajeta"…

- Jesenski&Turk 2003.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

5% za žene i 1% za muškarce je jako mali postotak u odnosu na broj razvoda!Što je sa ostalima?Mislim da je za rastavu braka kriv i nedostatak tolerancije,razumijevanja,vremena za razgovor i opća otuđenost ljudi!Imala sam velikih problema u braku i mnogi su mislili kako nećemo opstati i ja sama ponekad!No upornim i upornim traženjem rješenja u jednom trenutku mi je sinulo da ne mogu tražiti ljubav i podršku,ako samo urlam,kritiziram i radim žrtvu od sebe i vičem mužu kako me ne razumije!Ponekad treba znati popustiti i učiniti prvi korak,pokazati ljubav,dati do znanja da ti je stalo,smireno reći što te muči,pa i oprostiti ako treba i sigurno će se vratiti!To znači spašavati brak!Naravno ako to želiš?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tocno da je to vrlo mali postotak. Sto uciniti kada te netko na vlastite oci pravi ludim, kada se trudis i dajes sve od sebe ne bi li nasao rjesenje, a netko ti okrene ledja i pravi se da samo ti imas problem, a da taj netko drugi nema. Bit je da OBOJE partnera spoznaju da imaju problem u tome i da zajedno pokusju rijesiti to, ali ako to pokusava samo jedno, a drugo okrene glavu od problema i NE ZELI ga rjesavati, jer je tako bas njemu dobro, a drugom pertneru kako bude, NEKA SE PRILAGODI ILI slijedi razvod braka, sto uciniti onda ????

Kada pokusavas nagovoriti partnera da odete i kod bracnog savjetnika, pa ti on hladno odgovori da tebi treba lijecnik, a ne njemu ?

Kad ti cini preljub na sva zvona, javno da svi vide, kad iz dnevnog boravka razgovara sa drugim/drugom parnerom i onda ti kaze da si korivo cuo, a cuo si cijeli razgovor, kad te ucjenjuje sa odlascima ako ti neces biti bas kako on/ona to zeli?

Kad ti kaze da je do toga doslo iz zafrkancije, kad keze da je sve u zivotu napravo/lj zbog djeteta/djece ? Kad vidis da te psihicki zlostavlja, a ti to ne mozes dokazati, jer kad netko dodje ne prepoznajes tu osobu, sami med i mlijeko, a kad ste sami zivis u vrtlogu psihodrblinga, kad ne znas sto biti povod danasnje svadje, da li zato sto sto si nesto rekao ili nisi uopce nista rekao?

Kako nesto sam spasavati, ako ona druga strana nije zainteresirana ili bas hoce da te ugnjetava, netko psihicki, a netko fizicki ?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1. to nije mali....nego ogroman postotak...koji sve objašnjava....uostalom dio ljudi koji nema granični poremećaj osobnosti prihvatio je bolesne psihološke obrambene mehanizme i patološke postupke graničnih...

 

2. ovo ponašanje koje je gore opisano je tipično za granični poremećaj...oni ne shvataju granice....nemaju svoje i ne poštuju tuđe...a zatim u distorzionoj kampanji prikrivanja istine pokušavaju ocrniti blisku osobu jer je trenutno "pocijepana na crnog vraga" (splitting)...sve u cilju da osoba s graničnim poremećajem prikrije pred drugima loše mišljenje i prazninu koje ima o sebi i u sebi.....

 

3. Ono što se kolokvijalno kaže gadura iliti gad...je sinonim za granični poremećaj osobnosti....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospođo,ja sam imala sa svojim suprugom prvu godinu braka 90% isti slučaj kao i vi!Jedino me nije varao(koliko ja znam)!Isti simptomi,užas,užas,a kada netko dođe u goste postane suho zlato!Ono što sam napisala da sam uspjela to riješiti je istina!Shvatila sam nekoliko stvari:1)čim on uđe na vrata dočeka ga moja namrgođena faca i urlanje jer se nisam ohladila od svađe od jučer smatrajući da nismo ništa riješili;2)uvijek sam očekivala da će on reći oprosti što on nikako nije učinio;3)nisam pokazivala nikakvu nježnost smatrajući da nije zaslužio i da on mora učiniti prvi korak;4)naravno,budući da prve tri točke nisu bile ispunjene nastavila bih provocirati,napadati,optuživati što je rezultiralo novom svađom!!!To je trajalo godinu dana!!Primjetila sam da se moj muž već grozi od dolazaka kući i ide s posla navraćajući kod prijatelja da dođe što kasnije pa sam pribjegla taktici šutnje i počela se ponašati pristojno!Prvih dan dva bio je šokiran,a onda se i on promijenio!Tek smo onda mogli normalno razgovarati!Otvorio se i rekao da mu je žao!Moram naglasiti da se ovdje radilo o gadnoj stvari(inače se ne bi svađali godinu dana) koju je on zakuhao i da je stvarno bio red da on shvati sam od sebe što mi je napravio,ali nije!I bilo mi je jako teško prva popustiti,ali učinila sam to zbog djeteta!Sada vidim da je i on patio,znao je da je napravio grešku,ali se u svakodnevnim svađama izgubio uopće njihov početni uzrok!Svađali smo se stalno!Dva tvrdoglava magarca,a nijedno neće popustiti!!!Užas!Ja znam da sam bila u pravu,on je to na koncu i priznao,ali sila,svađe i kukanje nisu pomogli u tome!Ne želim vam soliti pamet,možda vi imate drugačiji slučaj,ali kada vi kažete suprugu da idete kod bračnog savjetnika(i ja sam to svome govorila)on se uvrijedi jer misli da ga optužujete da je loš muž!A on to tako ne misli!Pogotovo ako mu to kažete u svađi!Možda bi ste stvarno trebali popustiti koji dan i ušutjeti se pa da vidite što će on napraviti!I još nešto!Oprosti još uvijek nisam čula jer on je tip koji to nikada neće reći,ali će pokazati!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve je to lako ako imate nekog razumnog kraj sebe.

 

Vidite, kad nestane povjerenja, onda je to veliki problem. Napustao je obitelj 3 puta, dva put se vracao i ja sam dva put popustila zbog djeteta, ali 3. put kad je otisao vise nisam mogla popustati isto zbog djeteta, jer ti odlasci i dolasci su bili jako stresni za dijete. On nije vidio sto to dijete prozivljava danima i nocima, da ne kazem da me je napustio u drugom stanju, tako da sam izgubila tu trudnocu takodjer u svim tim sokovima.Kad sam ga pitala : " Da li te zanima da li sam mozda trudna ?" rekao je : " To me ne zanima! Ti si moje proslo svrseno vrijeme! Nikakvom trudnocom ti mene ne mozez zadrzati." Tu sam trudnocu izgubila, a otisao je ne okrenuvsi se ni kad je trogodisnje dijete stajalo na pragu podstanarskog stana i vikalo " Tatice vrati se. Volim te!", u 5 sati u jutro ( pakiranje je pocelo u 3 u jutro - nije bilo sdvade niti nicega. Odjednom se ustne i pocne pakirati stvari.). Sad je od toga proslo 4 godine i opet je otisao ( prije godinu dana) po 3. put , jer sam slucajno spomenula u jednom mirnom razgovoru ( uz kavu-klasican razgovor o stambenom pitanju), nesto sto mu taj dan nije odgovaralo, a jucer jeste, pa je opet skupio stvari i otisao kod svoje mame ponovo. Sad smo pred rastavom braka i da vam iskreno kazem, jedva cekam da se to zavrsi, jer me je doslovno ucjenjivao s time da ce otici i napustiti mene i dijete.

Po prirodi sam jako vesela osoba i nisam nikakav galamdjija, niti svadalica, pokusala sam sve rijesiti mirno, isto zbog djeteta, ali to jetrajalo toliko dok se ne nadje drugi razlog za odlazak.

Nazovem ga na posao i pitam sto zeli za rucak, napravim rucak ( jer on ne jede nista podgrijano niti od jucer ), serviram kao i svaki dan : stolnjak, dupli tanjuri, slvete (ukrasiti stol za zajednicki rucak mi je bilo najdraze), pribor, cijeli rucak po narudzbi gospodina muza. Muzika svira na radiju, dijete mu otrci u susret, a svaki dan sam ga zanla zagrliti kad dodje s posla, pa cak i ako se posvadimo dan ranije ( bilo je toga ali jako rijetko ), pitam ga poslije rucka je li isao na internet vidjeti sto ima o kreditima za stan jer mi je to obecao jos tjedan ranije, pa kako nije spominjao pomislih da mi je zaboravio reci, a on posizi, jer nije smislo ispriku pa pocne vikati i optizuivati me kako mu stalno s tim dosadjujem ( a zivjeli smo kao podstanari 2 godine tada)

Ostala sam bez teksta i zasutila i pustila da se prasina slegne, ali to je bio samo jos jedna isprika za ucjenu i opet je otisao. Slijedeci dan stigne izvestaj iz njegove banke, to obicno nisam dobivala u ruke, niti njegove listice od place, otvorim to, sada iz puke znatizerlje i vidim da otplacujemo dva kredita u jednoj trgovini, a znam da nismo nista kupovali na kredit. Odem ja do te trgovine i pitam na koje artikle idu cekovi sa racuna, i vidim da se radi o bijeloj tehnici - covjek je kupvo stvari svojoj ljubavnici za koju je tvrdio, dvije god., nakon sto se vratio da s njom vise nema nista. Sada nije vise ni s njom, kad su krediti otplaceni, vec je kod svoje mame. Sda radim, dijete je sa mnomi vjerujte mi da se puno bolje sada osjecam, jer barem se ne budim sa osjecajem da li ja osvanuo dan njegova odlaska?'!

Pa do kada covjek da popusta, da li treba dozvoliti nekome da te gazi do bezsvjesti ??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

E,vaš slučaj je drugačiji!!!Oprostite,ako je to tako,pustite toga vraga neka ide svojim putem!!!To ste već trebali učiniti!Jer stalnim opraštanjem u vašem slučaju doveli ste toga gada(oprostite,ali hodala sam prije braka s istm takvim),do mišljenja kako može raditi što hoće,a vi ćete ga stalno primati natrag!No ovo nije hodanje već brak!!!Pa ako mu već nije stalo do vas,ali DIJETE!!!!KONJ jedan!!!Bježite što dalje od njega i ne tražite ništa od njega jer ćete samo sebe uništiti mržnjom!Zaboravite da postoji!I ako vas kada ga definitivno odbacite bude molio(mene je taj bivši molio kada sam upoznala svojega sadašnjeg muža),ne nasjedajte i otpilite ga!Kada popustite opet će biti po starom VJERUJTE MI!Nađite osobu koja će vas usrećiti!Vas,a i vaše dijete!Vi to zaslužujete!!!Ja sam se još u braku oporavljala od depresije koju sam zaradila u vezi s gadom,a nisam znala na vrijeme završiti tu ovisničku agoniju!!!Već sam se umalo razboljela!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala vam na podrsci. Ne nemam ja vise osjecaja za njega, nikakvih niti bih ga primila nazad nakon treceg puta. Da, voljela bih upoznati nekoga tko bi me volio i postivao isto kao i ja njega, ali to ce sada biti puno teze, jer imam dijete preko kojeg me bivsi uvijek ucjenjuje,na zalost imam osjecaj da mi nikada nece dati mira i da se s tim problemom nitko nece moci nositi, osim, mozda,nekoga tko silno zeli imati dijete,a ne moze ga imati ( puno je stvari koje treba uskladiti)

. Relativno sam mlada i imam svoj posao sa solidnim primanjima, ali kad bi me netko natjerao da moram birati izmedju njega i svog djeteta, 100% sam sigurna da bi taj netko izgubio i da bih radije zivjela sama nego da dozivim da netko dozivljava moje dijete kao rivala.

U svakom slucaju, hvala vam !

Pozdrav !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ništa ne srljajte i ne tražite na silu!Smirite se i sredite svoj život!Maknite gada što dalje od sebe,ali mu naravno ne možete zabraniti da viđa dijete!To bi vam dijete moglo jednom kada naraste zamjeriti!No,ako on neće još bolje!Bolje nikakav otac,nego takav!Vi ćete se već snaći!Molite Boga da vam da snage,razuma i zdravlja,a sreća će već doći jer što vam je suđeno nije izgubljeno!Sretno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Oz - virtualni svijet jada , zbunjenosti samoptuživanja i izoliranosti u koji osoba s BPD dovede svoju blisku osobu koristeći mehanizme zlostavljanja i ispiranja mozga poput...zamagljivanja činjenica, negiranja, uvreda, fizičkih napada, projekcije vlastitih misli i postupaka...sve sa ciljem da prikrije vlastiti osjećaj boli i nevrijednosti...praznine

 

Kansas - realni svijet

 

Dug je put iz Oza u Kansas ...neki od ovih savjeta gore su jako blizu istine...

 

Uostalom...sve je već opisano ...pročitajte ..."Stop Walking on Eggshells" ili otiđite na www.bpd411.org

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospodine dragi,lijepo vi to sve obrazlažete,ali vidim da na ostalim temama uglavnom branite muškarce i samo ženama pripisujete taj vaš sindrom!Sretno sam udana žena!Moj muž nije svetac,ali nije niti loš!Ja sam prosječna,normalna žena koja radi,kuha,pere,brine se o djeci i blebeće!!!Žene vole blebetati-DA!!!!A sad ćemo biti iskreni!Muškarci se u većini vole kurvati!!!Ima i koji ne čine to,ali bi voljeli!To zaključujem po komentarima i ponašanju u muškom društvu u kojem sam se često nalazila prije braka jer sam imala najboljeg prijatelja,a ne prijateljicu!!!No,što muškarci očekuju od žene-supruge?Očekuju baš upravo to što sam ja sada-KUHARICA,PRALJA,ODGOJITELJICA i još k tome da pridonosim u kuću i naravno da ŠUTIM i trpim klasično muško ponašanje(ignoriranje mene i mojih potreba,ignoriranje svega važnoga uopće,gledanje TV-a dok ja pričam,a kada pitam što sam rekla pojma on nema,komentiranje golih baba po TV-u,posjete internetskim porno-stranicama na kojima pokupi brdo virusa pa moraš platiti popravak kompjutora,smrdljive čarape po hodniku,gaće na podu u kupaonici i sex kada se njemu digne itd,itd,itd.....)E,kada žena digne glas i počne blebetati neki muškarci(moj nije,jer se ipak doveo u red!!!)zbrišu ljubavnicama jer one ih ne opterećuju problemima i ne prigovaraju zbog prljavih gaća po kupaoni i čarapa jer ih ne peru!I boli ih briga za probleme jer ih niti ne rješavaju!Odslušaju par sati sranja,daju one stvari,poberu lovu,a kad im dojadi šutnu ga nogom u dupe i pošalju ženi!!!I tako nekim ženam prolaze najljepše godine života......A na koncu kad ih niti jedna neće dobra je i žena!!!Ne kaže se uzalud da "muškarci žive kod ljubavnice,a umiru kod žene!!!"E,da ima i onih "grdih"baba koje se ne daju zaje..... pa se daju petama vjetra!!!SRAM IH BILO!!!Treba ih odmah liječiti jer boluju od onog sindroma....BPD ili kako već???Nisam feminista,naprotiv,gade mi se te babe(to dokazuje i činjenica da još uvijek imam više prijatelja nego prijateljica),ali iz onoga što gledam oko sebe i čujem iz prve ruke donijela sam i ovakve zaključke!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana gospođo....., nekoć sam i ja mislio da je život tako jednostavan....nažalost imao sam tu nesreću da osjetim koliki se bol krije u očima emocionalno nestabilne ....i kako je teško kad krene uništavat sve oko sebe......

Vjerujte, ne branim nikoga, ne napadam nikoga...samo ukazujem na činjenice

 

BPD je činjenica, biološka, znanstvena i životna...

Treba napasti ljude koji bi je trebali poznavat..a ignoriraju je ...( soc.skrb, pravo, mediji, medicina)

 

Kakobilo,....uživajte u vašoj sreći...tako ste prekrasno sivi...uz sve te vaše savršeno-nesavršene drage ljude....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospođo vidim znate surfati, našli ste Legalis. Da bi riješili pitanje kompjuterskih virusa bez velikih izdataka ( majstori) probajte si instalirati neki anti-virusni program. Ima ih besplatnih, npr. AVG Free Edition - Test Center. Ja se u to ništa ne kuži, to rade moja djeca, pa sam sigurno nešto i krivo napisala. Program će vas bar malo zaštititi da ne morate stalno zvati nekoga da vam popravlja komp.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma imamo mi sad sve te antidialer i antivirusne programe,ali kada je moj dragi suprug tek kupio kompjutor pobrao je po porno stranicama toliko različitih virusa da mu nije pomogao niti Norton-anti virus koji je i tada bio uključen,a kada sam probala sama skinuti sa Search&Destroy programom jadan program je zakazao,a kompjutor riknuo!!!Odnijeli smo ga na popravak platili 300 kn uz upozorenje da ne idemo više na porno stranice!!!SRAMOTA!!!Suprug sada više ne ide uopće na internet,a ja skinem tu i tamo kakav spam koji nađem,ali rijetko jer toga na normalnim stranicama nema puno!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospon,ljudi oko mene su doista savršeno-nesavršeni,pa svi smo takvi!Da smo svi super-savršeni ovoga foruma ne bi niti bilo!Život je kompliciran baš upravo zbog toga!To treba prihvatiti ili potražiti pomoć!!!Ja recimo kad puknem odem doktoru!!!Bolje i to nego šiziti danima!Vi ste jaaako deprimirani i razočaranii!To zaključujem po tome što mahnito pišete poruke istoga sadržaja na svaku temu na forumu!Nemojte se ljutiti,ali ako tako nastavite razboljet ćete se,ako već niste?!Moj savjet vam je potražite pomoć i izjadajte se!Ja sam išla na AUTOGENI TRENING!!!POMAŽE,ZAISTA!!!Ovako se samo mučite i živcirate zbog ljudi koji vas ovdje napadaju i vrijeđaju(niste valjda mazohista)!Mislim da niste loš čovjek,pratim vas od prvog posta,ali dajte potražite pomoć!!!A ako pak mislite da ćete nešto postići uvjeravajući ljude na ovom forumu u nešto.... iskreno-UZALUDAN TRUD!!!Ovdje se uglavnom javljaju frustrirani ljudi u problemima sa već definiranim stavom o bivšem supružniku!Ja vam recimo vjerujem da taj vaš sindrom postoji,ali mislim da se većini ovdje fućka za to jer im je jedini cilj i pitanje kako spasiti sebe ili opelješiti suprotnu stranu!!!To i jest svrha pravnog foruma!SRETNO!!!Možda da promijenite forum?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gospođo....dragi ste....dobri ...i ...pronicljivi....

Meni vi zvučite razočarano i deprimirano kad kažete " jedini cilj spasiti sebe ili opelješiti..."

 

Moje poruke su iste (?!) jer postoji isti problem koji je uzrokovao nesreću svih ovih ljudi...

 

Dozvolite da su možda moji motivi isti oni koji su vodili Nicolausa Copernicusa....i dr.

 

Da parafraziram...nije mi cilj da objasnim i da uvjerim...nego da promijenim....pogled na odnose u obitelji, sudsku praksu ...i.t.d.

 

Znam...većini se fučkalo vrti li se zemlja oko sunca ili sunce oko zemlje....pa opet...

 

 

 

 

 

 

 

2

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ah,normalno da djelujem deprimirano jer kada čitaš ovakve stvari ne možeš niti biti drugačiji!Ovaj forum je leglo bijesa i negativne energije!!!Nekoliko puta sam se zatekla u situaciji da sam pokušala pomoći,a naletjela na uvrede,napade i na koncu se toliko uzrujala da nisam mogla spavati!Od tada se ne miješam ako vidim da je netko "naelektriziran"!Neki ljudi ovdje dolaze po pomoć(i ja sam jednom!),a većini je to neka vrsta ispucavanja frustracija,a nekima i psiho- terapije!Pogotovo obiteljski forum!S ovim potonjima se još i da razgovarati,a sa ovim drugima se možeš samo zakvačiti i iznervirati jer dođu kako rekoh sa definiranim stavovima u potrazi za jednako frustriranim osobama da bi potvrdili svoje mišljenje!!!Obično to završava trakavicom postova i prepucavanjem bez konkretnih podataka o tome kako pomoći!A onih prvih koji zaista traže pomoć je malo i kada dobiju savjet ne pišu više i gotovo!No forum postoji radi svih i prvih i drugih i trećih i dobro je da je tako!Masa ljudi nema se kome izjadati u ovoj općoj otuđenosti!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

imam jos neke dokumente a i preslike interesantnih poglavlja iz knjige o ljuskama jajeta.

mjesec dana je bio prije jutarnjeg izasao tekt u vecernjem sa zakasnjenjem.

08.06.2005 mi je bilo 9 godina braka.

hvala jutarnjem listu na potpori u osnivanju udruge sos tata.

sad cekam da se ocituje pu zagrebacka a o doticnom novinaru imaju visoko misljenje te cemo se nas dvojica suociti na sudu .....

email antonija knezevic jutarnji list,14.12.2004

Ispricam Vam se sto se nisam prije uspjela javiti.

Ovih dana sam stalno u nekoj strci. Sto se tice

teksta on je vec napisan al je moj urednik rekao da cemo ga objaviti tek kada se osnuje udruga. Sto

da Vam kazem?

Pozdrav, Antonija

tata dva sina ,navodno klasicni zlostavljac ili ....

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

s obzirom na distorzione kampanje preko medija,a evi i preko ovog portala kojim se pokusava zabraniti pristup slobodnoj osobi koja se bori za svoju djecu mogu reci da udruga jos nije osnovana ali se na tome radi , no sa ovakvim brojem anonimaca je malo teze.

upozorenje

onaj koji tvrdi da sam psihicki bolesnik neka se javno potpise pa ce mo to njemu posebno vjestaciti na sudu.....

tata dva sina

inz. Boris koruznjak

ako netko zeli vidjeti krivotvorenu lijecnicku dokumnetaciju neka me slobodno nazove

brojevi su u telefonskom imeniku ......

i neka se javi ako zeli sudjelovati u osnivanju udruge SOS TATA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija