Dolores objavljeno: 13. rujan 2007. Dijeli objavljeno: 13. rujan 2007. Aj šta sam zamislila za ručak::janjetina,svinjetina,junetina-sve po 30dkg.Zatim glavica kelja..povrće razno i krumpira 70.dkg. .Kelj očistite narežite na rezance duže i provrite 15.min.a da nakraju sveto pomješajte sa mesom,povrčemi neka se dinsta e što je za prste polizati..dobar tek .. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 13. rujan 2007. Dijeli odgovoreno: 13. rujan 2007. Prebačeno u Caffe iz knjige gostiju. Pa nije ovo restoran. Molio bih Vas da takve teme objavljujete u Caffeu. Kada smo kod klope evo Vam jedan stari recept koji sam objavio prije 10 mjeseci: PEČENJE PRASETA Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u rernu. Popijte još dvije rakije. Postavite celzijuse na 375 rerni. Popijte još 3 rakije čašice. Uključite rernu. Rakijte jos 4 čašice. Prenite okrase. Rakijte još bocu jednu. Povi pilo na prase. Čašite još sipaj rakije jednu. Pecite rakiju još 4 sata. Izvadite rernu iz praseta. Ohladite da se prase sačeka. Uzmite rakije još bocu jednu. Isprasite sječe. Stolirajte na servis. Bogolite se mogu. Prijatno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.