Jump to content

pomoć


deltacro

Preporučene objave

molim da i netko odgovori:

na donešeno rješenje Općinskog suda u naputku o pravnom lijeku doslovno stoji ::::,protiv ovog rješenja nezadovoljna stranka ima pravo žalbe u roku od 8 dana od primitka istoga.Žalba se podnosi pisano u tri primjerka na ovaj sud,a o žalbi odlučuje Županijski sud...

---- žalbu sam uredno napisao u tri primjerka i naslovio na Općinski sud sa zaglavljem da je namjenjen Županijskom sudu,,no nakon par dana stiže rješenje Općinskog suda gdje oni opet odbacuju žalbu i opet stoji pravo nažalbu u roku tri dana ... sad pitanje kome ja trebam poslati žalbu ? dali direktno na Županijski sud jer ako opet pošaljem putem Općinskog suda ovi budu opet donijeli rješenje,zaista ovo je nevjerovatno kako su osmislili način slanja žalbe na rješenje ,jer usput i pročitaju na što se građanin žali na njihovo donešeno rješenje. Hvala i molim pomoć.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U rješenju o odbačaju vam mora pisati razlog zašto vam odbacuju žalbu.

Do odbacivanja dolazi ako se žalbu podnijeli nakon roka, ili ako niste ovlašeni za za podnošenje žalbe, jer ste se odrekli ili odustali od žalbe, ili ako nemate pravnog interesa za žalbu.

Općinski sud je na taj način jedna vrsta filtera kako bi formalno uredne žalbe došle Županijskom sudu na odlučivanje o osnovanosti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija