Jump to content
Sign in to follow this  
destiny

3,34 promila

Preporučene objave

...žena vozi dijete u automobilu i to sa koncentracijom alkohola koja bi "vola ubila"...nemože više voziti i stane na ugibalište i zaspi ko top, pa 7-godišnje dijete mora preuzeti stvar u svoje ruke i zove policiju....

retoričko pitanje glasi : da je žena nekako dovezla auto do kuće i da ju je dočekao ljutiti muž i u afektu opalio dva šamara... vjerovatno bi se danas oglasile sve udruge za zaštitu žena,a pošto nije dobila šamar od muža nego je "samo" vozila djete mrtva- pijana , nikom ništa........ :sofer::rigoleto::cuga:

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Krasna vijest,a što kažeš na ovu.Čovjek,mladi čovjek,0,00 alkohol tahograf dokazano ispod dozvoljene brzine ,sve ispravno i po propisima ulazi u tunel i pregazi mladića u ležećem položaju,pitanje je dali je to napravio i prvi po redu ,kamion iza njega također je pregazio mladića.Danas doživljava medijski linč,svi prepisuju jedni od drugih,jedino 24 sata malo blaže.Svi se pozivaju na policiju.Nitko ne pita što je taj nesretni mladić radio u tunelu u 3 sata u jutro,naravno tu je zabrana za pješake.Pitam se što da je pao padobranac pred kamion dali bi i to bila neprilagođena brzina,dali je i drugi kamion neprilagođeno vozio.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Destiny, nije istina da nije nikom ništa. O djetetu skrbi centar za soc. skrb koji će odlučit šta dalje. A koliko god žena luda i neodgovorna (mislim da joj dijete treba oduzet) nikakav muž je nema pravo šamarat. Nek se čovjekt lijepo rezvede i brine o svom dijetetu. Osim toga, sigurno se žena nije prvi put napila, pa muž da je pametniji i odgovorniji ne bi je puštao samu s djetetom.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ma toj curici očito nije prvi puta da se našla u takvoj situaciji,dijete zna nazvati 92, tražiti pomoć, a ima samo sedam godina, ostala sam užasnuta, kad sam pročitala tekst. :-o

Nisam pristalica represije, ali sam ozbiljno promislila da se toj ženi barem privremeno oduzme dijete :-x

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×