Jump to content

ªve mi se to gadi


mickopi

Preporučene objave

Cijeli mi se taj ####ni pravni sustav gadi ,jer je nepravedan i katastrofalan.Gdje je tu ta pravda kad je mali čovjek u pitanju ,gdje?Stao sam na mjestu koje nije pravilno označeno,a oni mi napisali kaznu.Sad se ja s njima moram natezati ,a znam da sam u pravu.Zakon vrijedi sam za mene,da moram platiti,a za njih ne vrijedi.Ne dao bog da ti trebaš pomoć policije ili nekog drugog ,ti njima moraš dokazivati da je zakon prekršen,tisuću riječi objašnjenja,dok ti napraviš kaznu njemi neće trebati puno da ju napiše,niti ga neinteresira.Eto borci domovinskog rata za to ste se borli i ginilu,da imamo sve što smo imali prije još i gore.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iz vašeg posdta mi nekako proizlazi da vam se gadi više što ste dobili kaznu, a manje to što policjaci ne dobivaju kazne i ne rade dobro svoj posao.

 

Nažalost složit ću se s vama u dijelu vašeg posta, ali i napomenuti da stvaranje pravne države počinje od svakog pojedinca ponaosob.

 

Dakle svijet mijenjamo od sebe, a ne od drugog

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija