Jump to content

pomoć oko pasivnog i aktivnog dežurstva-HITNO


nina26

Preporučene objave

Pozdrav svima koji ovo budu čitali....

 

Molim pomoć...dakle...radim na prekršajnom sudu i nakon dopisa od ministarstva vezanom uz usklađivanje obračuna dežurstva stvorila mi se dilema...naime,brka me ovo aktivno i pasivno dežurstvo...ja sam ga do sada obračunavala na način da sam radne dane množila s brojem sati i cijenom jednog sata,npr.ako je bilo 5 radnih i 2 neradna dana u tjednu dežurstva suca to bi računala ovako 5 x 4 x 9,58 za radne dane i 2 x 12 x 9,58 za neradne dane...i to isto bih radila za daktilografe samo je njihova satnica 4,17...ali sada sam malo zbunjena jer sam našla drugi način obračuna u kojem se razdjeli aktivno i pasivno dežurstvo (što ja do sada nisam radila) i sada neznam šta da napravim...zanima me kakva je praksa kod drugih sudova? Molim vas budite ljubazni i pošaljte mi primjer obračuna kod nekog drugog suda....Hvala!!!

 

P.S. ovaj način obračuna dežurstva sam nasljedila od kolegice koja je tu radila prije mene i nastavila sam ga tako obračunavat,ali mislim da to nije pravilan način :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Aktivno dežurstvo je dežurstvo koje se odvija u prostorijama firme ili uglavnom na radnom mjestu ( znači fizička prisutnost na radnom mjestu) a pasivno dežurstvo je dežurstvo kada ste kod kuće ali morate biti non - stop dostupni na telefon ukoliko dođe do potrebe za dolazak u firmu da se stvorite tamo, kužiš

 

poki

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija