Jump to content

+Osporavanje policijskog zapisnika za prometnu nezgodu


slandi

Preporučene objave

 

slandi je napisao(la):

Prometna nezgoda - osiguranje

 

Imala sam automobilsku nesreću gdje je bio očevid. Obje strane su se izjasnile da nisu krive i počinitelj nesreće je ispričao sasvim drugu priču.

 

Nakon saslušanja policajac je zaključio da ja nisam kriva. Ali policijski zapisnik je potvrdio priču čovjeka koji je mene lupio.

 

Naime ja sam vozila u jednosmjernoj ulici s dvije trake u lijevoj traci usporeno tražeći parking s lijeve strane kad sam ga uočila upalila sam sva 4 žmigavca i zaustavila vozilo kako bi procijenila koliki luk moram raditi da uđem u parking. Započela sam s parkiranjem i u trenutku kad sam ulazila u parking me udario auto koji je isto vozio u lijevoj traci u moja lijeva stražnja vrata.Radeći luk moj auto je malim dijelom bio u desnoj traci ali nikako cijeli.

 

Vozač koji me lupio je tvrdio da sam ja vozila desnom trakom i da sam mu oduzela prednost skretanjem na lijevi parking kako stoji u zapisniku.

 

Kako su na mjestu nesreće bile još 3 osobe – u mom autu suvozač i moj 1,5 godišnji sin, a u autu koji me lupio i supruga vozača imali smo i izjave svjedoka.

 

Ne razumijem što sam ja više mogla učiniti kako bi spriječila nezgodu i koja je moja krivica i koliko imam šanse na sudu ako idem osporavati policijski zapisnik, kako mogu tražiti naplatu štete od osiguranja i koji bi bili moji troškovi ako eventualno anagžiram odvjetnika.

 

Unaprijed zahvaljujem,

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija