Jump to content

predugacak naslov


geronimo113

Preporučene objave

Postoje ljudi (ne samo na portalu Legalis, nego i u svakidašnjem životu) koji ne samo da se vole kititi tuđim perjem, nego su i za vrime Domovinskog rata kad je tribalo ići branit svoj Hrvatski Dom, utekli vanka i prva crta bojišnice bila im je na šanku piano bara u Helsinkiju ili Reykjaviku, Sjevernom polu ili u nekoj susjednoj nesvrstanoj banana državi!

 

Nemam uistinu ništa protiv čovika kao čovika ali moram otvoreno reć da me duša boli kada vidim da se pojedinci kote ka pantagane i da se zgražavaju nad stvarima koje su opće poznate i normalne.

 

Primjerice, kako može (po njima) Hercegovina biti u Hrvatskoj, otkud je sad Domovinski rat obrambeni, imamo pravnu državu, sve je pod kontrolom, možeš raditi posao za koji si školovan a da o prosperitetu glede stambenog pitanja i ne govorimo.

 

I to sve zbog žbaljeva ka šta su oni koji sebe nazivaju borcima ka ča su Don Quiote a u dubini duše nažalost nimaju ništa dobra, obični su žbaljevi koji nisu vridni niti sažaljenja!

 

Zato smo ginuli i zato je naša viteška mladost gubila živote da bi se kojekakva jugokomunistička žgadija mogla širiti na sve strane i da bi se jugohrvati širili po lijepoj našoj!

 

Svaka vam čast što bez grižnje savjesti prozivate nas koji smo se borili sa punim tanjurima škampa i zubaca dok ste vi krvarili na šanku i koprcali se u vodama zelenog engleskog čaja i koktela tipa Stevica i Jovica!

 

Mašite rukama jer je more duboko i ne da na sebe!

 

BOG I HRVATI! :poguzi::vojak::pravila::policajac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nekoliko pitanja izaziva vasa objava i rekacije.

 

Prvo, koje je vase konkretno pitanje vezano uz PRAVO, jer ste, podsjetimo na pravnom portalu?

 

Drugo, postoji li neki razlog, osim vase greske, zasto ste post smjeslili u Ostala pravna pitanja jer u objavi zapravo nema nikakvog sadrzaja vezanog niti uz pravo niti uz neku granu prava.

 

Trece, zbog cega smatrate da bi se politicke ili povijesne rasprave ili slicna lamentacija trebala objavljivati na ovom portalu koji u svojoj misiji i viziji uopce nema takvih sadrzaja niti ce ih imati.

 

Smatram da bi svoje osobne misli vezane uz situaciu u drustvu, a osobito ako one sadrze prozivanje nekog dijela pucanstva u Hrvatskoj, trebali forumlirati na drugi nacin ali i u drugoj formi. Mislim da bi otvaranje vlastitog bloga bilo pravi odgovor.

 

Nadalje, postivanje pozitivnog zakonodavstva vrijedi i u privatnom zivotu ali i na ovom portalu. Vrijedi za sve korisnike, objavljuju li potpisani imenom i prezimenom ili se pojavljivali pod nekim nadimkom odnosno korisnickim imenom bez osobnih podataka.

 

Ova je tema zakljucana i preseljena u caffe.

 

Napominjem da ce i svaka slicna tema u buducnosti koja ne ispunjava pravila foruma i gornje standarde takodjer biti zatvorena. Dubokog smo uvjerenja da slicne rasprave mozete bez problema prakticirati na portalima ili forumima koji su specijalizirani za povijesno-politicke teme, pa i one vezane uz Domovinski rati ili posljedice istoga. Vjerujemo da bi tamo nasli i kvalitetnije sugovornike i kvalitetniju raspravu.

 

Hvala na postivanju pravila foruma.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo sve što ste napisali nema nikakve veze sa bilo kojom tematikom na ovom portalu.

 

Gospodo, ako ste razočarani i indisporinani, zašto koristite Legalis da bi iznijeli vaše frustracije i nervozu te vjerojatno trapavim i brzopeto nespretnim izjavama koje zaista nemaju nikakve veze sa bilo kojom temom ovdje pokušavate nametnuti svoje mišljenje (ako se tako može nazvati) i pozivate se na Boga i Hrvate, kao i na ne znam ti ja što i prozivate neke za koje ste čuli i pročitali u novinama, a uglavnom nemate pojma ni o čemu se radi (pročitali nešto u medijima) nego ajmo udariti po ovome ili onome jer ovaj vozi Mercedes, a onaj BMW, vidi onaj bio propalica a sada ima vojnu mirovinu.....). Pravi branitelji koji su prošli ratne strahote o tome ne pričaju jer im je dosta belaja koji su prošli u ratu i bore se da bi ostvarili svoja kakva-takva prava i mi smo tu da im pomognemo koliko možemo. Oni kritičari koji se sada javljaju nakon 15-tak godina, e to su pravi borci i sada se lupaju u glavu i vide i analiziraju cijeli Domovinski rat i znaju gdje je tko bio samo je problem što se nisu javili sa svojim kritikama kada je bilo vrijeme, a svi znamo kada je to bilo. Netko od branitelja vozi Merdžu, netko BMW, netko Kawasaki ili Suzuki ili Yamahu, netko bicikl, a mnogi su to zaradili radeći pošteno i čak i krvavo (vašim rječnikom). Ako je netko i bio ratni profiter i znate za njega, onda si lijepo npr. otvorite blog pa napišite taj i taj je ratni profiter, on je iskoristio Domovinski rat da bi zaradio na tuđoj nesreći i ispod stavite svoje ime i prezime, ako imate muda, a nemojte koristiti ovaj portal da nekog optužujete i prozivate.

 

Geronimo, ja baš i nisam puno razumia što si ti tu sve napisa i nasra ali čini mi se da si počea provocirati i baljezgati.

 

Ako si katolik ne spominji Božje ime uzalud, pogotovo iza ovakvih postova koje si napisa.

 

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija