Jump to content

osnivač SOS-a


anonimno

Preporučene objave

Pa ne mogu više izdržati, a da i ja ne napišem par riječi o tom famoznom tati_dva_sina, koji se toliko bori za svoju djecu. Netko bi ga trebao pitati gdje je bila ta ljubav dok su još živjeli zajedno kao obitelj i dok je po 3-4 sata dnevno čitao (studirao) dnevne novine, a na djecu se uopće nije želio obazirati jer su mu išla jako na živce, što god bi radili? Gdje je bila ta ljubav dok se jadao na telefon s posla, a djecu je ujutro ostavio u vrućici, no nije se sjetio pitati za njih? Gdje je ljubav prema djeci kad im ne želi platiti ni vrtić, a kamoli što drugo; već ih potkupljuje darovima koje "će jednom dobiti"? Pokazuje li on ljubav prema djeci tako da odbija sudsku odluku o potrebi vještačenja da bi se brakorazvodna parnica dovela do kraja i da bi sud mogao donjeti odluku o susretima i druženju s djecom? Supruga se tome ne protivi- jer je naime on tražio i njeno vještačenje, pa sada cijela obitelj mora na vještačenje!

Pokazuje li on ljubav prema djeci vrijeđajući, omalovažavajući i psujući suprugu u telefonskim razgovorima, E-mail-ovima ili kao što je to radio do nedavno:ostavljajući na njenoj zgradi i autu plakate s vrlo vulgarnim i ponižavajućim izjavama i prijetnjama njoj i njenim roditeljima; a koja su, naravno, u većini slučajeva, vidjela i djeca.

Znate li da tata_dva_sina ima dijagnosticiranu psihičku bolest koja nije krivotvorena; no koju on, naravno, pobija na sve moguće načine ( prijetnjama, prijavama, sudskim tužbama) protiv svih i svakog; a ne želi je pobiti običnim, pravim medicinskim vještačenjem; nego on izmišlja znakove bolesti (tipa graničnog poremečaja ličnosti) na svojoj supruzi ; koja je godinama i prije nego je otišla od njega pila persene za smirenje kad bi se vraćala kući s posla, jer nije znala što je doma čeka. Hoće li je dočekati "samo" njegovo vječno nezadovoljstvo poslom i ljudima na poslu ili optužbe njegove majke koja je živjela ispod njih i svoj život uložila u misiju rasturanja tog braka; te je izmišljala svakakve optužbe protiv "voljene" snahe ( kao npr. da ona dozvoljava svom djetetu da gura prste u šteker-ne rekavši mu ništa pritom!) a u što je njen sin tako rado vjerovao ( jer on nije bio prisutan!!!) . Ili će je dočekati "samo" ignoriranje, vrijeđanje, omalovažavanje. Ili ce mu poslužiti kao seks. objekt; kad se to njemu prohtje.

A kad smo već kod bake i djeda- tata_dva_sina se javio i na taj problem na Vašem portalu-žaleći ih kako su jadni jer nisu vidjeli djecu 3 god. (mislim da je toliko napisao). No nije napisao da je njegova majka rekla da mu je supruga namjerno ostala trudna, kako bi ga "zavezala" za sebe (tada su već bili u braku); nije napisao da su blagoslivljali kamion koji je odvozio njene stvari (s nadom da se više nikada ne vide); nije napisao da se oni nisu 3 puta poigrali s unucima ispod kojih su živjeli (u 3-4 godine) ; nije napisao da nakon odlaska iz "njihove" kuće oni nisu godinu dana pitali za unuke, niti im poslali rođendanske čestitke- sve do trenutka kada im je sin dobio zabranu susreta i viđenja s djecom od strane Centra za soc. skrb, a tada su se sjetili da imaju unuke-pa su tražili vikend susrete s njima, (a pritom su odbili da ih viđaju kod majke, jer bi svekar u "borbi s nožem"!!!??? mogao ubiti svoju snahu!); nije napisao kako su trogodišnje dijete učili da nuždu treba obavljti po dvorištu (Jer je to kulturno i higijenski; valjda); itd, itd....

NIje napisao kako su trogodišnjem djetetu mnogo puta rekli kako njegova mama ništa ne valja i kako će i on to shvatiti jednog dana, kad odraste.

A ta ista mama brine o toj djeci od prvog dana sama, jer se tata_dva_sina nikada nije ustao po noći dok su djeca plakala, nije želio ići na Goljak godinu dana na vježbe, jer je dijete bilo nedonošće s mnogim problemima; nije želio ići na Rebro- na radovite kontrole- koje su trajale 3 godine. Sve je to ta "nesposobna mama s poremećajem ličnosti" obavljala uglavnom sama. Ta se ista mama brine svakodnevno i za 30-tak djece u razredu u jednoj osnovnoj školi-i ide s njima na jednodnevne i višednevne izlete u Školu u prirodi ...-i nitko se nikada nije žalio na tu mamu...

Pa tko je tu lud, tko blesav?

Neka čitatelji ovog portala doznaju i drugu stranu medalje tate_dva_sina. Onu o kojoj on šuti, jer...nije on kriv!!!???

No pokušajte razgovarati s njim-ako mu kažete nešto što mu nije po volji-tužit će vas!

Ako se s njim dogovorite u 10 sati nešto-nemojte biti sigurni da on u 10 i 15 misli još uvijek tako; jer on mijenja mišljenje i raspoloženje svako malo.

No, on se, jadan, bori za svoje pravo, tuži i sudi cijelom svijetu, jer je cijeli svijet u krivu....

Osim njega....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Drago mi je da se napokon netko sjetio postaviti pitanje kako pomoci supruzi Borisa Koruznjaka. Na zalost, ta zena pomoc itekako treba jer kolicina maltretiranja na koju je taj covjek spreman, u sto su se mogli uvjeriti i svi na Legalisu, gotovo je zastrasujuca. Zivjeti kao meta njegovog izivljavanja zasigurno nije lako. I zato predlazem nesto pomalo neobicno....ajmo svi lijepo tom inzinjeru iskreno reci da je lud. Njegova reakcija ce vjerojatno biti tuzba, a ako istih bude puno mozda mu ukrademo nesto od vremena koje je htio provesti u maltretiranju supruge.

Dakle Borise, pocnite od mene................Vi ste potpuno ludi i mjesto Vam je tamo gdje ste vec proveli mjesec dana - na Psihijatriji Rebra. Supruga Vam je krasna i nadam se da ce uskoro pronaci jednog dobrog muskarca koji ce joj pokazati kako zivot moze biti lijep. Tuzbu protiv vlastitog oca, Centra Sesvete i Ministarstva nikada necete dobiti. I za kraj, osobno cu se potruditi da se Vasa slika, uz poruku "izbaciti ga van", nadje u svim zagrebackim prodavaonicama djecjih igracaka. Na ovaj nacin Vasi sinovi vise nikada od svog tate nece moci cuti "za sada se samo igrajte s poklonima, a zauvijek cete ih dobiti kada jednoga dana dodjete zivjeti sa mnom. Ako ne dodjete dat cu ih svojoj novoj djeci".

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bio sam svjedokom Koruznjakovog sustavnog maltretiranja supruge i djece. Sada mi je zao sto ga osobno nisam prijavio policiji, nego zbog svoje sutnje posredno i sam postao krivac za situaciju do koje je doslo. Naime, covjek se u medjuvremenu toliko predstavljao zrtvom da je dio ljudi oko njega poceo vjerovati u to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dakle Borise, pocnite od mene

 

ako doista zelite da pocne od vas, onda mu olaksajte posao i potpisite se ispod svog posta.

 

inace, generalno, uopce nije lijepo prozivati konkretne ljude (koji nisu javne osobe) u anonimnim postovima, a jos je manje lijepo to ciniti ako je doista rijec o psihicki bolesnim osobama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Molim sve posjetitelje, a posebno one koji iz sjene anonimnosti imaju sto reci o imenovanoj osobi da to na cine na legalisu ili pak da u buducnosti svoje opservacije o recenom iznose negdje drugdje, jer je moderatorima ovog portala dosta rasprava o toj osobi.

 

Stvarno nam je nezanimljiv, pa budite tako dobri, oslobodite nam muka citanja ikakovih informacija ili misljenja o njemu i ustegnite se od daljnjih komentara zivota i postupa tog bivseg posjetitelja ovog portala.

 

Topic je off. Hvala na razumijevanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija