Jump to content

Porez


PrEsVeTli

Preporučene objave

Bravo Đuro, baš tako u poreznu ili na stranice porezne uprave, prirez donosi donosi svaki grad za sebe, tako da nije svagdje isto , najveći prirez u RH ima Grad Zagreb,, prirez ti se uzima u donesenom postotku od poreza što bi značilo da imaš platiti 300 kuna poreza a prirez ti je recimo 10% e onda bi ti na tih 300 kuna morao gradu dati još 30 kune što znači mirovina minus 330 kune i ostalo dobivaš na ruke…

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kao porezni obveznik koji ima status HRVI imaš pravo na olakšice tijekom razdoblja za koje imaš status HRVI (ili privremeni ili trajni), normalno status HRVI podrazumjeva drugostupanjsko rješenje o tome. Upis promjene temeljem statusa HRVI u PK se vrši isto kao i bilo koja druga promjena - podatak. Promjenu - stjecanje statusa HRVI treba upisati što prije jer se obračun u tekućoj godini radi od prvog u mjesecu podnošenja izmjene - upisa, a tek se po godišnjoj prijavi radi preračun - obračun za porezno razdoblje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija