Jump to content

....


bigfoot

Preporučene objave

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=qRC70c7Xq4U&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=qRC70c7Xq4U&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

 

http://www.youtube.com/watch?v=qRC70c7Xq4U&eurl=http://blog.vecernji.hr/ocevblog

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sve je to točno, ali se stalno povlači jedno te isto pitanje kroz ovu tematiku! Kako riješiti taj problem?? U prijašnjem postu ste napisali ovo:

 

Bigfoot napisao:

 

Naime, ja sam bio ironičan. ...dok ta interesna skupina kroji politiku prema socijalnim problemima, forsira pravnu zaštitu osoba s očitim psihološkim problemima ( onih koji zbog unutrašnjih motiva izazivaju raspad obitelji, lažno optužuju za nepostojeće tzv. obiteljsko nasilje ) i s druge strane

uvodi diskriminaciju i javni teror, te pravnu neobjektivnost u provođenju Obiteljskog zakona rast će broj najteže zlostavljane djece ..........djece iz razdvojenih obitelji, djece koja odrastaju bez oca, djece koja su emocionalno i psihološki osakačena...djece koja će jednog dana postati ovisnici, nasilnici, rasturači obitelji, samoubojice i opčenito nesretne osobe za cijeli život...

( nije fraza, nego rezultat znanstvenih istraživanja )

--------------------------------------------------------

 

Što da ja radim kao otac djeteta koji sada ima tri godine? Nije li to pokušaj nametanja defetizma u ovim zaključcima bez vidljive preporuke, kako da zaštitim svoje dijete od ovih devijacija koje mi napominjete?

Ipak je to teško čitati, iako je vaša analiza na mjestu. Ovdje sam totalno dezorjentiran i deprimiran činjenicom da će moje dijete izrasti u huligana ovakvog tipa ili da će sam sebi presuditi! Evo, idem se posavjetovati sa klinikom za zaštitu djece u Argetinskoj 2 u Gajnicama i iznijeti vaše viđenje problema sa djecom razvedenih roditelja u pogledu pristupa i odgoja moga djeteta!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prvu stvar koju sam napravio, to je nametanje svoga neprikosnovenog stava prema njoj u pogledu djeteta!

 

Eliminirao Harlekina kao njenog priljepka i kloniranog majmuna koji je nametao agresivno njene stavove i izigravao njenog macho borca za "njena prava"

Eliminirao sam ga policijom, prijetećim stavom, Centrom i svim legalno dupuštenim sredstvima! Imao sam čak prijetnje oružjem i PTSP-em, ali ni toga se fikus ne boji.

 

Preko Centra svojim zahtjevom prema pravomoćnosti presude dobijam dijete bez njenog prisustva i bilo kakvog nadzora, pogotovo ne agresivnog prisustva te moralne nakaze i njegovog mješanja u odnose kojega se ne tiču!

 

Malo mrkvice prema bivšoj kada su u pitanju financije! Evo kupio sam djetetu kompletnu zimsku garderobicu i platio sam joj porez na dohodak (ona tog novca nema cca 500 kn). Njen način života u pogledu potrošnje i raspolaganja novčanim sredstvima je blago rečeno - KATASTROFA! Užasno me strah ovrhe nad njenom imovinom jer je u užasnim dugovima u koji je htjela mene uvući dok smo bili u braku!

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

lijepo, na tvom osobnom polju, postavljaš granice, pokazuješ da si koristan, da pružaš više, da se odgovorno ponašaš prema prema potrebama i prema novcu....

 

ali...zaboravi svoj osobni interes, tvoj sukob SSS jadnikom - vozačem autobusa Hitne pomoći je nevažan....sutra ćete obodvojica biti žrtve, ako poljubite svoje dijete u čelo.....

 

Poput Slovenije, i naše kriminalke na čelu s ministricom i pravobraniteljicom kreću u driugu fazu....nakon što su borbu za zdravi razum žrtava poremećenih proglasile NASILNIŠTVOM U OBITELJI, sad žele očinsku ljubav i želju za svojom djecom proglasiti PEDOFILIJOM.

 

S druge strane, u skladu s općim naporima vlasti da oboje fasadu svoje ,fašističke, države izrasle na krvi prolivenoj ratnim zločinima i pljačkom društvenog vlasništva, liberalnim bojama - one promoviraju i štite ostatak...- večinu onih poremećenih koji spadaju u istu skupinu - OSOBA S POREMEĆENIM ILI NERAZVIJENIM SPOLNIM IDENTITETOM..koji se logički nimalo, a klinički minimalno razlikuju od pedofila - homoseksualce...

 

Stga, tvoj problem nije bivša, tvoj problem nije Harlekin...tvoj problem je Gordana Flaunder Buljan, tvoj problem je Kristina Turčin, tvoji krvnici su Jadranka Vlaisavljević, Mila Jelavić, xy - sramota od liječnika..Šostar...i poltroni, nepismeni izvršioci i činovnici u Centrima za socijalni rad ko0ji slijede upute gore nabrojane zločinačke organizacije...

 

Ej , čovječe..pogledaj, kakvim se neljudskim, staljinističkim mjerama oni prijete..- ali ne pedofilima.......tebi ...i svim očevima koji su imali nesreću da za životnog partnera odaberu teško bolesnu osobu...osobu za koju nisu znali da ima Granični, emocionalno nestabilni, poremećaj osobnosti.......!!!!!

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne! Ja se nikada neću smatrati žrtvom, osim kada sam bio s njom u braku. Ja sam primjenio sasvim drugu metodu. Samo autoritet i tjeranje straha u kosti može polučiti rezultate. Eh, kada sam postigao da se boji moje sjene, bez obzira na Harlekina (i, kojeg li smjeha, njegove prijetnje oružjem i PTSP-em), više me nije strah za moje dijete! Tu se mora biti energičan i čvrst u svojim stavovima i nema šanse da budete bilo čija žrtva, zar ne? Mlitavo ponašanje i oportunizam je kod ovakvih osoba katastrofa za očeve! Lupiti šakom po stolu i znati što želite (u moje slučaju je viđenje i susreti sa djetetom) je vrlo efikasna metoda liječenja osoba sa poremečajem granične osobnosti! Nedaj Bože da mi ne da dijete da uzmem iz vrtića, ili da se ponaša prema djetetu neodgovorno, ona zna da bi to bio užas, a takve osobe se jako boje, samo su hrabre prema mlitavcima!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija