Jump to content

Zar nije zaslužio malo više vremena?


Slavonac

Preporučene objave

ako će se cenzurirati nećemo više ni pisati, tko je taj da odlučuje da li je moje mišljenje u redu ili nije, a ja znam da je sve ono što sam napisao mogu i javno reći, zar ima branitelja citiram „branitelja“ koji će drugim braniteljima ograničavati slobodu govora.. gospodo ako je tako nema smisla pisati jer gubimo i vrijeme i novac…

Poki

Neka se glavni očituje o ovom,

Ja držim par foruma kao moderator i nikada mi nije palo na pamet da vršim cenzure, izbacujemo samo tipove koji ne pripadaju tu..

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moderiranje foruma daje ovlast i mogućnost premještanja tema u podforume u koji određena tema tematski pripada.

Izgleda da su moderatori ovog foruma temu iz Prava branitelja prebacili u Caffe (lijevi izbornik Forum- Caffe) i time je učinili bitnom za sve koji posjećuju Legalis a ne samo braniteljima u okviru podforuma u kojem jedni drugima pomažu.

 

A možete je pronaći i putem Tražilice.

 

U svakom slučaju, lijepo je prvo provjeriti da li netko nešto cenzurira, pa tek onda graknuti. Jer, moredatorske ovlasti i način provedbe su vam izgleda poznati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a na dio koji ste editirali pa nadodali, osvrnut ću se kako se svi vrlo dobro sjećamo te i onih sljedećih godina, pa nazovite se bunđijom i kako god vas volja, za nas ste Branitelj i to sa velikim početnim slovom te riječi.

Nema potrebe da smatrate kako netko želi vaše riječi ukloniti ili vam ne iskazati dužno poštovanje.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

Isfrustrirani lik koji sam sebe naziva Fikus je provalio:

Pa umjesto da se osudi ovaj čin, ovdje se rone suze jednom samoubici koji nema hrabrosti niti živjeti. Mislim da bi ga trebalo pokopati na Jakuševcu i zatrpati ga gomilom smeća. To je zaslužio! Gorio u paklu, daj Bože!

 

Dali si uopće pročitao In memoriam i vidio o kome se radi, prije nego što si počeo obasipati kojekakvim kletvama kao neka baba "narikača".

 

Takve morbidne kletve sam do sada čuo samo od lokalnih, priprostih, seoskih, neukih i paranoičnih babuskara i veću glupost na ovom portalu nisam pročitao, ali neka stoji i neka ljudi čitaju pa će iz toga lako zaključiti kakav ti je psihološki profil i procijeniti intelektualnu vrijednost tvog pisanja.

 

sdfzp2.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.
  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija