Jump to content

prekrsajni nalog-molim za savjet


Prika

Preporučene objave

Po prekrsajnom nalogu sam kaznjen sa kaznom od 700kn. zbog toga sto nisam imao zastitnu kacigu na mopedu.Nisam potpisao kaznu jer me je samo zapisao u njegov blok.Mozda je vazno napomenuti da je kontrola zaustavljala promet iz kontra smijera te da je policajac vidjevsi mene preletio put i zaustavio me.Jos bi napomenuo da je u nalogu napisana reg.oznaka koja nema veze sa mojom-stvarnom.Molio bi nekoga da me uputi sto bi bilo dobro navesti u prigovoru za sud?Sto da mu sve prigovorim na to :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pazite,mozda ja nisam bio dovoljno jasan ali znate sto je!Moj motor uopce nije bio kod mene na taj datum kada je on napisao prijavu mislim na taj datum a ja posjedujem par potvrda o tome.I to su 3 potvrde-teretnica prijevoznika,ovlasteni servis,i potvrda kao i jedno posvjedocenje iz kojeg vidljivo da moj motor stvarno bio u servisu iza cega stoji ta stvarna dokumentacija od tog vremena.Znaci napisao mi je prijavu na motor koji je spavao u garazi 20dana prije i 20 dana iza datuma prijave.Registracija je stvarna i moja je ali mora da se on ne sto jako zafrkao kada je to pisao.Neznam)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znači, motor je tvoj, registracija je ispravna i tvoja,policajac te je zaustavio ali taj motor je tada bio u garaži, ne na cesti. blago sucu koji dobije taj predmet, ako nije prije poludio sada sigurno hoće.

policajac se nije zafrkavao, već je samo možda registraciju naknadno pisao na osnovu podataka iz terminala gdje se ti vodiš kao vlasnik tog motocikla. :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne nego je on napisao prijavu za motor koji se nalazio 20 dana prije i 20 dana iza u ovlastenom servisu 700km dalje o cemu svjedoci teretnica prijevoznika,ovlasteni servis produzenje garancije za cijelo vrijeme od tocno 40 dana.Znaci ja tvrdim da me on nije zaustavio i dokazivam s tim papirima jeli tako.Znaci stvarno me nije zaustavio na tom motoru) :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ama nisam odbio nista potpisati i to uopce ne pise u p.nalogu,a nisam nista ni potpisao.Registracija motora je moja,ali kao sto rekoh imam 5 ovjerenih dokaza da je moj motor bio u drugom gradu kod ovlastenog servisera-znaci u garazi.I nema sanse da sam Ja bio na tom motoru taj dan.A teretnicom dokazivam dan kada ga je prijevoznik pokupio,uvjerenje servisa kada ga je zaprimio-otpremio,teretnica kada mi ga je prijevoznik vratio,prometnu dozvolu i sta bi jos trebalo sudkinji osim da po tko zna koji put shvati-kako su caji glupi.Pogotovo ovi prometni koji imaju 4razreda osnovne skole,a potpisuju je palcom.Jos sam naveo da mi nije prvi put da dobijem takvu prijavu.Jednom sam je dobio kada sam bio u vojsci pa sam morao nositi u prometnu policiju potvrdu zapovjednika da se nisam nalazio taj dan u svom gradu da bi mi dali objasnjenje da je doslo do administ.pogreske.Zalosno :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u prvom postu si napisao da te je policajac zaustavio na mopedu i još je trčao preko ceste.

na prekršajnom nalogu će sigurno pisati da si odbio potpisati, nisu ni oni sa četiri razreda toliko glupi, koliko ti misliš jer se svaki dan susreču sa osobama poput tebe i naučili su se zaštiti.

kao što ti kaže čovjek gore, nemoj se žestiti već dobro razmisli šta češ reći sucu kad te bude pitao koji si onda motor vozio kad je tvoj bio na popravku. ili češ reći da te nisu uopće zaustavili ili pravu registraciju motora. nije bit da li si vozio ovaj ili onaj motor , več da li si ili nisi počinio prekršaj. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija