Jump to content

potpis


anonimno

Preporučene objave

Ovisi o tome što je /kakav je dokument potpisan, koji su motivi bili na strani osobe koja je to učinila..

Prijavu ne morate pisati, možete osobno otići u drž. odvjetništvo, ponijeti sa sobom te papire, predočiti o čemu se radi, pa ako iz toga proizlazi kaz. djelo, od vas će tamo, usmeno, na zapisnik, zaprimiti kaznenu prijavu..

Jednako, možete otići i u policiju i postupiti na isti naćin.

 

P.S.

nakon što pročitate ove postove, temu ću prebaciti u - kazneno pravo, budući po sadržaju više pripadaju tamo, nego u radno pravo..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru.

No ima jos jedna pojedinost koja je izostavljena. Nemam te papire od sebe.osoba ih je zadrzla kod sebe, a pouzdano znam da su potpisi krivotvoreni.

Radi se o produzenju registracije automobila i osiguranja. Osoba je registrirala automobil i osiguranje, koji je na tuđjem imenu, bez prisustva i pristanka te osobe. Svi papiri su ostali kod nje.

 

Sto sada ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sa ovom prićom bi trebalo, po meni, prije otići u policiju i njima ispričati...jer, ako to stoji, oni bi napravili provjeru te dokumentacije i obavili razgovore sa osobama koje su tu bitne - vlasnik vozila, osoba koja je to napravila...a i ostale ukoliko nešto znaju o tome..pitanje je koga je ta osoba potpisala (na policu pretpostavljam), sebe ili vlasnika vozila, a pogotovo zašto je to učinila, sebe izložila troškovima koje postupak registracije nosi sa sobom...u pozadini toga moglo bi biti nešto drugo...i moguće i neko drugo kaz. djelo..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija