Jump to content

Procjena radne sposobnosti


anonimno

Preporučene objave

Radim na stresnom poslu , gdje svaki dan gledam " KRV " . Svako ljeto zbog dolaska turista dolazi do večeg obima posla.U firmi fali oko 15 ljudi, da bi posao normalno funkcionirao . Taj nastali problem se ne primjeti preko zime, ali kad dođe ljeto , ne uspijem svoj posao završiti na vrijeme zbog čega ostajem raditi po nekoliko sati duže ili čak još jednu smjenu više, a da se tom prilikom ne smiju pisati prekovremeni sati . Jedan dio radnika svaki dan smjenu završi na vrijeme , dok nas nekolicina uvijek smjenu produžimo . Zanimljivo je da smo svi u globalu isto plačeni . Nakon navedenog čovijek bi trebao biti umoran , a da ne pukne mora otići na bolovanje .

TRENUTNI MOJ PROBLEM ! ! !

Naknadno sam od kolega sa posla čuo , kako je poslodavac tražio od neposrednog poslovođe da isti napiše " šta sam ja rekao, tj. zašto idem na bolovanje " . Saznao sam da je poslovođa u svom očitovanju napisao : DA SAM REKAO DA SAM POD VELIKIM STRESOM ! Raspitao sam se u vezi navedenog, te sam saznao da mi spremaju PROCJENU RADNE SPOSOBNOSTI . Nadalje navodim i iskreno tvrdim da sam u 2005.g. bio na bolovanju svega 9 dana i to je sve ... Sad sam trenutno na bolovanju od 27.07.2005.g. i trebao bi biti po doktoru do 15.08.

Molio bi stručnu pomoć u svezi navedenog, HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija