Jump to content

MBA studij On-line !


svetac

Preporučene objave

Osim već navedenog pitanja 3 (+2), koji je još i donekle i rješiv druga otežavajuća okolnost je što za maltene sve MBA programe kao jedan od temeljnih uvjeta koji se traži od budućih kandidata je da imaju barem godinu-dvije radnog iskustva prije upisivanja. Mislim da plan direktno s faksa na MBA je upravo suprotan samoj ideji tog studija.

 

Treća okolnost koju primjećujem je da je na neki način bit MBA studija rad u grupama, tako da ne mislim da neka isključivo on-line varijanta dolazi u obzir (izuzev, naravno, onih kupite diplomu fakulteta, doktorata ili MBA, a koje stižu putem maila skupa s Viagrom i penis englargement spamom) tako da gotovo svi meni poznati MBA programi imaju u najmanju ruku svako toliko barem neki rezidencijalni vikend ili nekoliko rezidencijalnih tjedana tijekom programa, u kojma se studenti sastanu i rade zajedno.

 

Sve u svemu, vrijedna i pametna inicijativa, no bojim se više godina preuranjena. Najbolje bi bilo diplomirati, pa odraditi barem godinu-dvije, pa tek onda krenuti u razmišljanje o MBA, jer ideja tog studija je upravo u tome da se ljudi koji imaju praktično iskustvo u businessu i dolaze iz različitih industrija i obrazovanja, kroz dodatno obrazovanje i naročito zajednički rad na projektima tijekom studija dodatno usavše vještine koje će im biti potrebne kako bi mogli biti lideri u svojim tvrtkama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...
  • 5 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija