Jump to content

Svjetleća reklama?


markog

Preporučene objave

Jasno da postoji regulativa o postavljanju reklama, a obratite se u zupanijski ured ili pak gradski ured za gradove preko 30.000stanovnika, gdje se izdaju lokacijske i druge dozvole i rjesenja...

Ako se primjerice radi o postavi reklama unutar urbanih matrica gradova svakako da su potrebni uvijeti i ovisi o recimo konzervatorima Regionalnog zavoda za zastitu spomenika kulture...a na tom mjestu trebate dobiti uvijete i dozvolu za reklame.

A ako pak zelite postaviti reklamu, pa jos i jumbo plakat recimo uz magistralne puteve i ceste trebate imati i uvjete Ministarstva prometa i veza pa i uvjete Hrvatskih cesta.....i tak dalje ima toga previse... ;-):propovjeda:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za reklame do 6m treba lokacijska dozvola bilo da je svjetleća ili ne, a za manje rješenje. Sve se zahtjevom traži od Gradskog ureda za komunalno gospodarstvo, geodetske poslove i izgradnju grada, Odsjek za komunalne poslove, Područni ured _____ (ovisno o lokaciji). Ovo se odnosi na Zagreb u kojem je oko 7 Područnih ureda. Od njih se dobije popis dokumentacije koju treba priložiti zahtjevu ili se može tražiti da popis pošalju e-mailom (ako su informatički pismeni).

Između ostalog zahtjevu treba priložiti:

1. Elaborat (tehnički opis reklame, opis priključka, fotomontaža, statika i dr.) izrađen od ovlaštene projektantske kuće,

2. suglasnost 50% suvlasnika,

3. dokaz o vlasništvu,

4. dokaz o legitimnosti tvrtke,

5. i ostalo što zatraže.

Najbolje bi bilo da na inernetu na njihovoj stranici potražite u koji Područni ured spadate i da ih nazovete za dalje.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija