Jump to content

on bi djecu!


anonimno

Preporučene objave

  • 3 tjedna kasnije...

Njegove sanse su male( ali nisu iskljucene) da vam uzme djecu.Slobodno krenite u bracni brodolom, ali vas suprug vjerojatno ne zeli rastavu braka, pa ce sve to potrajati. Nece ici bezbolno, ako to mislite. Za pocetak morate otici u CZSR i predati zahtjev za rastavu braka i cekati da vas pozovu, oboje, na pokusaj posredovanja pri mirenju.

Tu se trebate usaglasiti u svim tockama, da se OBOJE slazete da je bracna zajednica prestala postojati, da je bracna kriza nepomirljiva, kome ce pripasti djeca i nacini susreta djece s roditeljem s kojim ne zive.Ponavljam da morate OBOJE pristati na SVE, dakle mora biti OBOSTRANAO.Tek onda cete dobiti zapisnik na kojem sve pise s vasim potpisima, od centra za socijalni rad.Na temelju toga mozete se sporazumno rastati ili podnijeti tuzbu ( netko od vas) sudu za početak brakorazvodne parnice ii nadajte se da ce slucaj rjesavati sudac koji dobro poznaje OZ. Nakon toga cekajte poziv za raspravu na sudu.

 

Ako se suprug ne slozi ili vi oko samo jedne stvari, onda cete dolaziti u centar sve dok se ne dogovorite, a u vasem slucaju je to moguce pa ocekujte probleme i duži vremenski period raspleta situacije. Nitko vas ne moze prisiliti da zivite zivotom kakav ne zelite, naoruzajte se strpljenjem i cuvajte svoje zivce, a također zadržite bistru glavu i MISLITE NA DOBROBIT VASE DJECE.

 

Sretno !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija