Jump to content

HR državljanstvo


whitedd

Preporučene objave

nek se javi u nadležnu PU i tamo imaju djelatnike koji rade po pitanju stranaca i oni će mu dati najtočniji odgovor oko postupka za prijem u državljanstvo i o ostalim pitanjima vezanim za isto.

ako bude nekih većih problema znam jednog čovjeka koji je također oženjen državljankom Ukrajine i regulirao je status, pa ako ima neko konkretno pitanje ,pitaj, a ja ču ga probati naći.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Do sada (kraja 2007) kada je bio u pitanju brak sa drž. RH, nisu tražili otpust iz prijašnjeg državljanstva već je stranac samo dobio i drž. RH uz ono svoje. Najbolje se raspitati u nadležnoj policijskoj upravi ili postaji kod upravnog referenta za statusna pitanja stranaca ili azil,.

Odricanje od svog državljanstva se tražilo jedino ako se državljanstvo tražilo po zaposlenju ili neprekidnom boravku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

poštovana...vec u dva posta vezana uz problematiku stijecanja državljanstva u RH dajete mi potpuno krive smijernice...

osobno nemam nista protiv Vas i...Vasa pa makar i kriva informacija mom prijatelju je dobrodošla...

 

.. ovo pišem ne zbog Vas vec zbog moderatora i urednika koji se na mene zbog istih stvari obruše kao orlovi na miša...pritom ne birajuci rijeci kako bi me uvrijedili i omalovažili te prisili da se udaljim sa ovog foruma...

...smatram da je kako meni tako i drugima svaka informacija dobrodošla...jer znam da

Vi kao i ja pišete dobronamjerno...uostalom koliko sam upoznat ovo je javni forum i na njemu su po samom nazivu pozeljna su i drugacija misljenja...ili griješim?

 

još jednom MOLIM sve moderatore i urednike...da preispitaju svoju nesklonost i antipatiju koja granici sa šovinizmom prema meni i mom pisanju...ili da ujednace kriterije za sve forumase...jer ni u jednom svom postu nisam našao ni jedan element zbog kojeg bi imao takav odnos prema meni...

 

Citiram:

Opći uvjeti korištenja Internetskih stranica legalis.hr

 

5. Točnost informacija: Informacije objavljene na internetskim stranicama unutar domene legalis.hr ne moraju nužno biti potpune, iscrpne, precizne ili ažurirane te ne predstavljaju obvezujuće stručno ili pravno mišljenje. Leglalis ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja bilo koje informacije objavljene na stranicama legalis.hr.

 

PRAVILA LEGALIS FORUMA

 

1. Legalis forum je mjesto razmjene mišljenja o pravu i pravnim pitanjima, kako između pripadnika pravne struke, tako i između svih koji se za pravo ili pravna pitanja iz bilo kojih razloga zanimaju, ili ih se na bilo koji način dotiču.

 

7. Sva mišljenja objavljena na Legalisu isključivo su informativne prirode, i treba ih shvatiti samo kao okvir za diskusiju te pokazatelj kamo u određenim situacijama krenuti, a nipošto kao siguran i provjeren pravni put.

 

8. Sva mišljenja objavljena na Legalis forumima, uključujući i mišljenja njegovih administratora, urednika i moderatora, predstavljaju isključivo privatna mišljenja tih osoba, a nipošto stavove organizacije Legalis ili stavove Legalis – hrvatskog pravnog portala. Službene stavove Legalis portala i pravne organizacije Legalis možete pronaći u sekciji Vijesti, podsekciji Legalis.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija