Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
marschelle

Revizija! Molim pomoć!!!

Preporučene objave

Dobila sam zadatak na fakultetu, da napišem obrazac revizije, prepisala sam obrazac iz jedne knjige, no ne znam nadopuniti praznine...može li mi netko pomoći???

:mase1:

 

Evo teksta:

 

REVIZIJA TUŽENIKA

VRHOVNOM SUDU REPUBLIKE HRVATSKE

 

 

Protiv presude Županijskog suda u Sisku

br._________od________godine

 

Prvostupanjskom presudom Općinskog suda u Sisku od br._________od____godine prihvaćen je tužbeni zahtjev i tuženiku je naloženo da tužitelju plati od____do_____godine mjesečnu rentu s naslova izgubljene zarade izvan radnog odnosa iznos od______kn,a od __godine da plaće s naslova tuđe pomoći i njege, izgubljene zarade izvan radnog odnosa mjesečnu rentu i njegu, izgubljene zarade izvan radnog odnosa mjesečnu rentu koja za prosinac_______godine iznosi ukupno_______kn, za siječanj_____god_____kn, ua veljaču___god______kn, za ožujak_god____kn, a od ____godine pa ubuduće mjesečnu rentu u ukupnom iznosu od _______kn sve sa pripadajućom zateznom kamatom od dospjeća svakog pojedinog obroka (do 15.-tog u mjesecu) pa do isplate, te naknaditi parnični trošak tužitelju u iznosu od ______kn.

 

 

dalje se tekst revizije nstavlja....

 

MOLIM ZA POMOĆ! HITNO JE! HVALA ;-)

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×