Jump to content

Auto osiguranje


leonidas

Preporučene objave

Dobio sam od allianz-a pismo u kojem me terete da nisam platio obavetno osiguranje od auto odgovornosti za 2005.i 2006. godinu. Stvar je u tome da sam ovaj za 2005 platio u gotovini u njihovom sjedištu a račun nemam. Za osiguranje za 2006 imam račun pa ću im to odnesti. Fizička sam osoba i zanima me da li oni od mene uopće imaju oravo tražiti naplatu za to, jer koliko ja znam ne mogu dobiti policu na lijepe oči pa da ja dođem platiti kad budem imao novce. Čini mi se da je agent kod kojeg sam to obavljao (svaki put je bio isti) novce uzeo sebi. Da ironija bude veće ovo zadnje za 2007 sam platio masterom na 10 rata, na kraju je ispalo da mi niti jedna rata nije skinuta s računa.Za plačanje ove zadnje nema problema, ali kako da se osiguram da mi ne dođe na naplatu i master? Trebam li ih prijaviti inspektoratu ili HANF-i?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Jednostavnije bi bilo da odeš do njih pa da se rasknjiže te uplate, naime to osiguranje očito ima određenih problema sa financijskim knjigovodstvom.

 

Iimao sam slično iskustvo, naime uplatio sam im premije neživotnog osiguranja, kod njih u poslovnici, da bi nakon nekog vremena došlo nešto slično. No taj se problem, barem u mojem slučaju rješio (rasknjižio tamo) bez problema.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija