Jump to content

vipov odvjetnik ????


kukurik

Preporučene objave

nakon što sam inkasu skresala sve u lice da znam tko su i što su i da ću im poslati državni inspektorat ukoliko još jedan put dobijem njihov dopis javlja se vipov odvjetnik: Hrvoje Vidan.

Prijeti ovrhom ukoliko se račun ne plati u roku 48 sati. Kako sam nezaposlena i jedva živim, zbog čega je i došlo do neplaćanja računa, nemam odakle platiti u roku od 48 sati. Zovem na broj na koji stoji u dopisu ali nitko se ne javlja već 3 dana. Dali postoji mogućnost da taj odvjetnik uopće ne postoji?

 

Neznam što dsa radim...Nemam te novce za trenutno platiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 8 mjeseci kasnije...

Ja se uspjela dogovoriti! Prekinuli su mi ugovor na svoju ruku zbog nepalćenog 1mjesečnog računa (mene samo obavjestili) i poslali račun na cca. 2500 kn. Nakon nekog vremena sam ih nazvala i pitala što će napraviti ako ne platim i može li se nekako to platiti na rate. Ženska mi je rekla da napišem pismenu zamolbu da mi dopuste plaćanje na rate i faxnem im to. Nakon par tjedana su mi doma poslali 4 uplatnice na cca. 600 kn od kojih sam platila 2, pa napravila pauzu od 2 mjeseca i sad ću im platiti 1, a zadnju čim RH izađe iz krize... :-D

Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vip obilaziti u širokom luku. Ja sam imala njihov Homebox i varali su na onome što ne možeš dokazati - INTERNETU.

Pošto sam potpisala na 24 mjeseca ugovor, tražila sam prijevremeno raskidanje i 8 mjeseci ranije raskinula ugovor. Pametnome jednom dosta, tako i meni, Vip me vidjeti neće! :palacdolje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...

I ja imam trenutačno problema s uredom Vidan.

Prije 7 mjeseci otprilike,u studenom 2008.dobio sam iz njihovog ureda riješenje o vorsi zbog nekih neplaćenih računa kod VIPneta.Nisam ništa poduzeo odmah,nažalost,a kasnije sam na to zaboravio,mislio sma da su odustali.Prije 3 tjedna blokiran mi je račun u banci.Zvao sam vip,oni su me uputili na ured odvjetnika Ledića,a oni su me uputili na ured Vidan koji je poslao ovrhu(i koji je u međuvremenu promijenio adresu i broj telefona u odnosu na one s ovrhe).I tako kontaktiram ja ured Vidan,preko maila,i postigo sam to da mi odobre privremenu odblokadu računa a dug da platim u tri mjesečne rate.To je bilo prije dva tjedna(petak,22.5).Poslao sam im ime banke u kojoj imam račun,i u ponedjeljak 25.5 dobio sam povratni mail da će mi do kraja tjedna račun biti odblokiran privremeno.Dođem ja prošli petak u banku,a račun i dalje blokiran.U međuvremenu su na temelju ovrhe naplatili dio duga ravno s računa.

Zovem ured i pitam ih dali su poslai zahtjev,kažu da jesu,ali pogršnoj banci(Umjesto rba poslali oni u pbz).Morali su ponovo slati ali poštom ovaj put,ne faxom,tako da će pošiljka tek stići u ponedjeljak ili utorak ovog tjedna(1.ili2.6.).Išo sam ponovo u banku u utorak,ali račun i dalje blokiran,zovem sjedište banke u Zagrebu,ali ni oni nisu ništa dobili iz ureda Vidan.Zovem danas i dalje nisu ništa dobili.Zvao sam i ured Vidan a oni tvrde da su zahtjev poslali u petaki da je već trebao stići u ponedjeljak ili utorak,pa mi kažu da će kontaktirati banku.

sad se ja pitam,dali je moguće da jedna pošiljka poslana iz Zagreba za Zagreb putuje tjedan dana,ili mene to netko mulja.

Možda je stvarno kriva pošta,a možda u odvjetničkom uredo namjerno produžuju kako bi mi preostali dio duga naplatili čim mi legne plaća,a ne da platim u rate,iako su mi to odobrili.

Stvarno neznam.Još se nadam da će danas ili sutra stići pošiljka.Ak ne moram čekati slčjedeći tjedan,taman kad stigne plaća.

Može netko dati koji savjet?

kako da provjerim da taj zahtjev uopće postoji,i da je uopće posla?

Ne optužujem nikoga,samo mi ide na živce što se to tako dugo odgađa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

S obzirom da su Vam nakon blokade izašli u susret i odblokirali račun (što nitko nikada ne radi!!) mislim da biste morali biti presretni zbog te same činjenice... pogotovo jer ste Vi već mislili da su oni dug "zaboravili". Svi svoje dugove plaćaju, pa mislim da biste tako trebali i Vi. Greške se događaju svakome i ako su i poslali krivo, nemate im šta zamjerati, već samo bit zahvalni i strpljivi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zahvalnost i strpljenje, ah kako to gordo zvuči!

Jedan je umro od zahvalnosti dok je strpljivo čekao da mu odblokiraju račun.

Ja sam zahvalna jedino mojim deset prstiju koji se bore protiv ovakvih bedastoća :palacdolje:

 

p.s. svoje dugove plaćaju samo sirotinja poput većine nas.......zato i jesmo u banani!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Račun nije bio blokiran jer je netko "sirotinja", nego jer je nešto potrošio, a nije platio!!

Odbloklade nisu regularan način rada niti je odvjetnička obveza ikoga odblokirati, to je ponavljam, samo njihova dobra volja i kad se to učini, treba bit zahvalan. A Vi sa svojih 10 zdravih prstiju nemojte živjeti iznad svojih mogućnosti, pa ćete moći platiti sve svoje račune i nećete se morati boriti protiv "bedastoća".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovako, sa ovim postom završava moja prepiska s tobom tj.prepucavanje, ne znam tko si i što si i uopće me ne zanima jer očito živiš na nekom drugom planetu a ne u Hrvatskoj,ti si očito već prije rođenja bio predodređen za vođu i želim ti da uspiješ u tome makar ovako pljuckao preko foruma po ljudima koji se bore za golu egzistenciju(ako ujutro ideš na posao možda primjetiš one jadnike što kopaju po kantama za smeće, oni su sigurno naučili već zarađivati već na u jaslicama ali eto nije ih baš krenulo).

Svaki dan susrećem bešćutne, ohole i loše ljude koji misle da su bolji od drugih i svaki dan molim Boga da ih prosvijetli jer:poznavati druge je inteligencija; poznavati sebe je prava mudrost, kontrola sebe samog je prava moć.

moć je očito nestala po putu.......

ne zamjeri ali imaš još puno toga za naučiti

No hard feelings

:palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da ne ostane da nisam imala što napisat na ovo "oholi, bešćutni i loši ljudi". Ja sam netko ko jako naporno radi za jako malo novca,al se trudim i dalje. moji starci su imali još znatno manje al su bili ustrajni u tome da me školuju. I hvala im na tome. svatko sam kroji svoju sudbinu, za žalit je jedino bolesne i nemoćne ljude, jer tome nisu krivi i njima treba pomoć.

A dužnike t-com i vip-a ne mogu i nikada neću žaliti, jer mobitel nije potreba, i nitko im nije kriv za tolike račune. ja imam 150 kn mjesečno mobitela i nikad mi se neće desit da to ne platim. A za mene i Boga se ne brini, u jako smo dobrim odnosima. Al hvala na brizi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Generalno si pobrkala stvari ,ovo nije bilo direktno povezano

sa korisnicima mobitela ni tko koliko troši.....tebi svaka čast, stvar je u bezočnom .... ma znaš šta uopće mi se više ne da trošiti vrijeme.

Idem telefonirati da vidim kako ja stojim sa svojim odnosima na višem nivou.......možda osiguram mjesto u raju :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

želim ispričati svoj slučaj u vezi VIP-a:

 

uzeo sam poslovnu tarifu (pretplata na 200,00 Kn mjesecno)i mislio sam da imam 0 Kn fore zvati koliko god hocu no nisam skuzio da imam odredjeni broj minuta

 

i zovem, zovem...i dodje mi poruka da sam napravio 900 Kn i da je primijecena povecana potrosnja...

 

JA sam kriv jer nisam pazio i proucio sve detalje i sad dobivam normalno 220,00 Kn, 230,00 Kn mjesecno racune... zovem lijepo odredjeni broj minuta koliko imam besplatno i to je to...

 

znaci, bila je moja krivica....VIP je ful korektkno napravio sto je poslao poruku da je primijecena potrosnja jer sam ja ovak mogao napraviti 100000 Kn računa :-)

 

ljubazni su ful, stavili mi odgovdu placanja za onaj veliki racun i sve rijeci pohvale za njih

 

p.s.

 

ne radim u VIP-u nego fakat iznosim svoje vidjenje...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija